سلام خوبین دوستان من ۶ماهه عقدم دوتا خاهرشوهر دارم ک اون کوچیکه خیلی بدجنس و مارمولکه و هزارکار میکنه و من بد جلوه داده بشم چون با جاریم هم سنن خیلی باهاش خوبه ولی واسه من بدجنسی میکنه و همش میگه فاطمه! جاریم ) خیلی عروس خوبیه برا ما و همه چی تمومه و این چرتو پرتا شب عقدم ی تیکه خیلی بدی انداخت جلو فامیلام شب چله هم ک برام اوردن همه چیزایی ک واسه من اوردنو پاشد بین خودشون تقسیم کردن و خوردن هیچیش ب خودم نرسید!مارسم داریم هرچیزی ک برای عروس میارنو دست نزنن و واسه خوده عروسه ولی کیکو خودشو بریدن و تمام پشمکا و ژله ها رو خودشون خوردن🤦🏻♀️ک واسم مهم نیس و سر یه موضوعی خاهرشوهر کوچیکم با من سرسنگینه درجایی ک اون مقصر بود! رفتم خونه مادرشوهرم فهمید من اونجام نیومد پایین! طبقه بالا خونه جاریمه بعدم ک اومد جواب سلامم رو نداد و باهام نحرفید وقتی شوهرم اومد بلتد شد دستو رو بوسی کرد و یهو ب من گف خب مامان بابات خوبن!!!!! در جایی ک اصلا قبلش با من نمیحرفید خب بگذریم
حالا عروسی جاری خاهر شوهرمه و لباسه پوشیده میخاد منم لباس مجلسی پوشیده دارم حالا رفته ب مادرشوهرم گفته ب من بگه لباسمو بدم بپوشه! ب خودمم نیومد بگه اخه بامن سر سنگینه ب نظرتون بدم؟مادرشوهرم بهم رو انداخت نتونستم ن بگم قراره بعد از ظهر ببرم بپوشه ! بنظرتون با این کارم خودمو دنه پهن نشون نمیدم؟؟؟؟؟چیکار کنم با این خاهرشوهره پرو و بدجنس