من 28 سالمه و تو این سال ها خیلی اشتباهات داشتم خیلی راه ها که باید میرفتم و نرفتم و خیلی راه ها که نباید میرفتم و رفتم و احتمالا تو زندگی هممون اتفاق افتاده - ارتباط های بی هدف و بی جهت چه با دختر چه با پسر دردودل های الکی وقت های الکی که هدر دادم - کارهایی که دوست داشتم و دنبال نکردم نگرانی های الکی یه مدته تصمیم گرفتم به خودم بیام و خودمو پیدا کنم - دور همه ارتباط های بیخود و ادم های بیخود رو خط کشیدم - تو این مدت خیلی رو خودم کار کردم مدیتیشن انجام دادم - با خودم صحبت کردم - خودمو اونجوری که هستم پذیرفتم - کلیپ های مفید دیدم - کتاب خوندم ووو حالم خداروشکر خیلی بهتره درمان دارویی هم دارم چون بیش فعالم و اصلا تمرکز نداشتم -- میخام بدونم چه کارهای دیگه ای بکنم که خودمو بیشتر و بهتر پیدا کنم و حال روحیم بهتر بشه و به خودشناسی برسم
همیشه فکرکن که توکجای این جهانی؟چه هدفی هست که برعهده ات گذاشته شده وتواومدی به این دنیا؟اگربگی هیچ هدفی قبولش غیرممکنه،چونکه کسی ک متولدمیشه هدفداره وانجام کاری ب عهده اش هست. بایدبتونی کشفش کنی
خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
علائمش رو میگم ببین داری یا نه - پر حرفی عدم تمرکز - نمیتونی طولانی مدت یه جا بشینی - ناخوداگاه تو بحث دیگران وارد میشی - یه دنیای گم داری گاهی یادت میره کجایی و چی کار میکنی برنامه هاتو وسط کار ول میکنی ووو
من رفتم دکتر سه تا قرص بهم داد خیلی بهترم الان حدود بیست روزه قرص میخورم - قبلش اصلا نمیفهمیدم زمان چجوری میگذره شدیدا بلند پرواز بودم و نمیتونستم خیلی چیزا رو بپذیرم الان بهترم تمرکزمم یه کم بهتره باید یک سال دارو مصرف کنم