2777
2789

من 28 سالمه و تو این سال ها خیلی اشتباهات داشتم خیلی راه ها که باید میرفتم و نرفتم و خیلی راه ها که نباید میرفتم و رفتم و احتمالا تو زندگی هممون اتفاق افتاده - ارتباط های بی هدف و بی جهت چه با دختر چه با پسر دردودل های الکی وقت های الکی که هدر دادم - کارهایی که دوست داشتم و دنبال نکردم نگرانی های الکی یه مدته تصمیم گرفتم به خودم بیام و خودمو پیدا کنم - دور همه ارتباط های بیخود و ادم های بیخود رو خط کشیدم - تو این مدت خیلی رو خودم کار کردم مدیتیشن انجام دادم - با خودم صحبت کردم - خودمو اونجوری که هستم پذیرفتم - کلیپ های مفید دیدم - کتاب خوندم ووو حالم خداروشکر خیلی بهتره درمان دارویی هم دارم چون بیش فعالم و اصلا تمرکز نداشتم -- میخام بدونم چه کارهای دیگه ای بکنم که خودمو بیشتر و بهتر پیدا کنم و حال روحیم بهتر بشه و به خودشناسی برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه فکرکن که توکجای این جهانی؟چه هدفی هست که برعهده ات گذاشته شده وتواومدی به این دنیا؟اگربگی هیچ هدفی قبولش غیرممکنه،چونکه کسی ک متولدمیشه هدفداره وانجام کاری ب عهده اش هست. بایدبتونی کشفش کنی

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
نکنه منم بیش فعالم😐

علائمش رو میگم ببین داری یا نه - پر حرفی عدم تمرکز - نمیتونی طولانی مدت یه جا بشینی - ناخوداگاه تو بحث دیگران وارد میشی - یه دنیای گم داری گاهی یادت میره کجایی و چی کار میکنی برنامه هاتو وسط کار ول میکنی ووو

داداشمم ضریب هوشیش بالای 170 عه ولی هیچوقت نمیتونه تمرکز کنه ورق بازی کنه منم راهنمایی ک بودم تو ...

اره منم ضضریب هوشیم بالاست و همین برام مسئله شده گاهی حس میکنم همه کندن همه اهسته حرکت میکنن چون خودم خیلی تندم ولی رو هیچی تمرکز ندارم

علائمش رو میگم ببین داری یا نه - پر حرفی عدم تمرکز - نمیتونی طولانی مدت یه جا بشینی - ناخوداگاه تو ب ...

بااین حساب منم اینطوری ام.تازه فهمیدم

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
بااین حساب منم اینطوری ام.تازه فهمیدم

من رفتم دکتر سه تا قرص بهم داد خیلی بهترم الان حدود بیست روزه قرص میخورم - قبلش اصلا نمیفهمیدم زمان چجوری میگذره شدیدا بلند پرواز بودم و نمیتونستم خیلی چیزا رو بپذیرم الان بهترم تمرکزمم یه کم بهتره باید یک سال دارو مصرف کنم

علائمش رو میگم ببین داری یا نه - پر حرفی عدم تمرکز - نمیتونی طولانی مدت یه جا بشینی - ناخوداگاه تو ب ...

خیلی حرف میزنم گاهی

تعادل ندارم

ن 24ساعت ی جا نشستم 

دنیای پرت و خیالی هم ندارم خداروشکر

ولی تو دوران بلوغ بدتر بودم

اره منم ضضریب هوشیم بالاست و همین برام مسئله شده گاهی حس میکنم همه کندن همه اهسته حرکت میکنن چون خود ...

منم 160 ام بزرگه 170 

ولی من ریاضی و ورق بازیم عالیه

کوچیکه هم مث میمون بود همیشه زجرم میداد در حال آهنگ زدن با در و دیوار و بیچاره ام کرده بود

مث اینکه ما 3تا هممون ی نوعی بیش فعال بودیم نمیدونستیم

من رفتم دکتر سه تا قرص بهم داد خیلی بهترم الان حدود بیست روزه قرص میخورم - قبلش اصلا نمیفهمیدم زمان ...

من از دارومیترسم.میدونی دیدی بعضیامیرن ت اتاق درس بخونن پنج ساعت میشینن سرجاشون؟من هرپنج دقیقه یه باربلندمیشم خودمم خسته شدم