2777
2789

10روز پیش زیر دلم درد میکرد و تیر میکشید،ولی پریود نشدم باید سه روز پیش پریود میشدم ولی هنوز نشدم،علائمشم ندارم،فقط یکمی سرگیجه دارم به نظرتون باردارم؟؟؟

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه 

بیبی چک بزن

دوستان میشه واسه بارداری من دعا کنید روز ۱۱ انتقال جنینم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

تا به حال عقب ننداختم،همیشه منظم میشدم

من هفت روز عقب افتاد همه علایمارو داشتم فقط بی بی منفی میشد گفتم حتما باردارم خودمو گول زدم اخر دیشب پریود شدم اه 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
اگه اقدام داشتی بله

وای خدا کنه باشم ولی اقدام نداشتم میخواستیم دوماه دیگه اقدام کنیم،آخه باردارب با پیشاب هم ممکنه،میگم شاید اتفاقی باشه

به این چیزا دل نبد  بی بی چک بزار بعد

اتفاقا دنبال تاپیکت بودم لینکشو بذارم اینجا

عزیزم انشالا ماه بعد بارداری

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
من هفت روز عقب افتاد همه علایمارو داشتم فقط بی بی منفی میشد گفتم حتما باردارم خودمو گول زدم اخر دیشب ...

من چون اقدام نداشتیم زیاد دل نبستم

اتفاقا دنبال تاپیکت بودم لینکشو بذارم اینجا عزیزم انشالا ماه بعد بارداری

بس که تاپیک زدم از علایمای بارداری پرسیدم خودم خجالت میکشم الان 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘