2777
2789
عنوان

همسایمون...😫😫😤

203 بازدید | 12 پست

همسایمون خیلی فضوله خیلی تو زندگی دیگران سرک میکشه در حالیکه زندگی خودش اصلا خوب نیسن هر وقت خونمون یه مهمون میاد زود یه چیزی بهونه میکنه یا یه کاسه آش میاره تا بیاد ببینه چه خبره اعصابمو خورد کرده 😥😥

به نظرتون چی بگم بهش که هم محترمانه باشه هم دیگه نیاد؟😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووف

یکی از اینا داشتم

در رو باز نکن

اگه مجبور شدی هم سنگین جواب بده و زود به بهانه کاری خداحافظی کن و در رو ببند

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

صمیمی نشو با همسایه جماعت...

یبار کهواست آش میاره بعد که میخوای ظرفش پس بدی بگو ما آش نمیخوریم دیگه زحمت نکش حیف میشه نعمت خدا...چندبار که واست چیزی آورد همینطوری برخورد کن تا از رو بره

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

منم بعضی وقت الکی خودمو مشغول یه چی میکردم درو باز نمیکردم ولی نمیشه جلو مهمون در بزنن نری درباز کنی فقط، اولش محل ندی کسی باهات صمیمی بشه وگرنه بعدش فقط بایدپررو باشی تا بتونی شرش را بکنی

اگه تنها بودی درو باز نکن لگرم کسی بود خونت بگو ببخشید مهمون دارم باید برم , چیزی هم اورد نگیر بگو ذائقه ی غذاییمون فرق میکنه خیلی ممنون حیفه دور ریخته میشه , زیاد باهاش صمیمی نشو 

خدانصیب گرگ بیابون داشتیم ماهم.تاره طعنه میزد مرتب هم یه جیزی میخاست اگه حایی میرفتیم میگفت چرامنو خ ...

اره دقیقا هر بار یا خودش یا پسزش میاد لواش دارین پیاز دارین سبزی دارین یعنی پررویی در این حد😤

اره دقیقا هر بار یا خودش یا پسزش میاد لواش دارین پیاز دارین سبزی دارین یعنی پررویی در این حد😤

سرد برخورد کن میفهمم چی میگی ادم روش نمیشه در راباز نکن بهونه بیار حموم بودی نماز میخوندی لباس میشستی از هر ده تاجیزی که خواست 9تاش رابگو تموم کردم شکرخدا همسایه ما دیگه زیاد نمیاد صبح تاشب اینجا بود هر چی هم بگی حراف و پررو