2777
2789
عنوان

من یه بازنده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 52 پست
من خودم حقوق علاقه داشتم برای ازمون وکالت خیلی باید تلاش کنی متقاضی و رقابت زیاده .این فکار که فلان ...

من الان 28 سالمه تا مهر 1400 هم هیچ دانشگاهش پذیرش نداره اون موقع میشه 29 سال اگه 4 سال هم درس بخونم میشه 33 ساله البته اگه خدا بخاد و سلامتی باشه تا اون موقع از نظر سنی دیر نیست ؟یعنی میتونم ازمون بدم و وکیل بشم و راه های موفقیت این رشته رو برم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شنیدم خیلی تلاش میخاد - ارزششو داره ؟؟؟

اگر واقعا علاقه داشته باشی اره خیلی با ارزش هست .حواشی برای هر شغلی زیاد هست اصلا به موضوعات منفی در مورد هدفی که داری باید بی توجهی باشه فقط به خودت بگو به هر قیمتی من باید تا فلان سال فلان کارو یاد گرفته باشم بعدم بسم الله بگو و شروع‌کن

کارم برای من تنها کار نیست بخشی از زندگیم هست بخشی از شخصیتم بخشی از وجودم خدا رو شکر زمانی هم کار میکردم موفق بودم الانم به لطف خدا میخوام شروع کنم با تمام مشکلاتی که دارم ولی نمیخوام هیچ چیزی جلوی پیشترفتم بگیره .

ان شاالله موفق میشی .فقط زودتر شروع کن .

من با چند تا دانشگاه تماس گرفتم چون شاغلم باید پیام نور بخونم که کلاس ها اجباری نیستن تا مهر هیچ دانشگاهی ثبت نام نداره فقط میتونم از الان مطالعه کنم که بعدا قوی پیش برم انشالله