هیچ علاقه ای به ازدواج ندارم ؛ تو این چند سال همش درگیر رابطه های غلط بودم بی سر و ته بی سرانجام چه دختر چه پسر عکس حرفای الکی و مزخرف ؛ میخام همه تمرکزم رو بذارم روی مستقل شدن ؛ و اگه بشه رفتن از ایران گاهی فک میکنم خیلی دیر به خودم اومدم و یه بازنده ام من ۲۸ سالمه و هیچ پیشرفتی تو زندگیم نداشتم 😔😔😔
من کلی هدف دارم که بهشون برسم اما چون زود ازدواج کردم نشد الانم منتطرم بچه ام بزرگتر بشه برم دنبال شون ازدواج دومم هست اما به مشکل خوردم بفکر طلاق هستم خیلی ناراحتم کلی برای خودم عزاداری کردم هنوز شوهرم هم دقیق نمیدونه من تصمیم گرفتم اما نمی تونم تو یه زندگی بمونم به خودم و خودش و بچه ام اسیب بزنم من فکز میکرد انتخاب دومم درسته حتی بعدش بچه اوردم که بفهمه چقد واسم مهم هست با اینکه موقعیت اجتماعی خوبی داشتم نیاز نبود دوباره ازدواج کنم اما الان فهمیدم من نمی تونم اون ادمی باشم که اون میخواد.میخوام بگم ازدواج یا طلاق همه چیز نیست تا وقتی نفسی هست می تونیم دنیامون تغییر بدیم می تونیم سالم و درست زندگی کنیم به خدا توکل کن بهش امید داشته باش .زندگی زیباست.....
مهم نیست بقیه چطور فکر میکنن من یه فرصتی دارم تو این دنیا یه امانتی که جسم و روحم هستن که خدا بهم داده نباید اونقدر بهشون ضربه بزنم که نابودشون کنم .مهم سالم زندگی کردن و داشتن ارامش و حال خوب هست .هر کسی یه جور فکر میکنه
بهانه بی بهانه توهدف داری درسته ولی هدف تو محدودیت شکوفا میشه تومشکلات رشد میکنه رفتی طلاق هم گرفت ...
اشتباه متوجه شدین جدایی من بخاطر محدودیت نبود اتافقا تو سن کم خونه شوهر ادامه تحصیل دادم الانم به یکی از اهدافم که وکالت بود رسیدم اما تو ازدواج دومم هم به مشکل خوردم اما میگم این پایان دنیا نیست .کلی هدف دیگه دارم میخوام بهشون برسم من برای حفظ زندگی مشترکم همع کار انجام دادم اما حالا که به بن بست خوردم قرار نیست پرونده زندگی ببندم .می تونم زندگی کنم کار کنم بچه ام تربیت کنم هزار تا کار دیکه اما لزوما نباید شوهر داشته باشی
قدیما امار طلاق کم بودد زن ها هر جور بود با شوهراشون میساختن چون اکثرا سواد درست حسابی نداشتن از حقوق شون مطلع نبودن .حرف حرف مرد بود و زنها همیشه تو اندرونی بودن .پا به پای مرد کار میکردن کنارش کار خونه و بچه داری هم بود اکثرن راضی بودن حتی اگر به بدترین شکل ممکن باهاشون رفتار میشد.اما الان تا مردی دست رو زنش بلند میکنه یا مرد خیانت میکنه زن دیگه نمیتونه مثل دو سه قبلش بسوزه بسازه .زندگی مشترک جایی خوبی ادامه بدی که هر چی کم کسری هست بپذیری .اگر فکر میکنی همچین زندگی ای که باهات مثل یه برده رفتار بشه یا خیانت ببینی نیست بهتر غصه خوردن و خرد کردن اعصاب خودت و بقیه جدا بشی بهتره .
اشتباه متوجه شدین جدایی من بخاطر محدودیت نبود اتافقا تو سن کم خونه شوهر ادامه تحصیل دادم الانم به یک ...
من میخام درس بخونم این یکی از اهدافمه چون تو گذشته دانشگاهمو ول کردم - دو سال پیشم میخاستم بخونم ولی گفتم دیره و نرفتم سمتش ولی اشتباه کردم الان بازم میخام بهش فکر کنم بین روانشناسی و حقوق موندم نمیدونم کدومو انتخاب کنم به هر دو هم علاقه دارم سر زبونمم خیلی خوبه برام بیشتر پرستیژ و اینده شغلیش مهمه تو که خودت حقوق خوندی به نظرتت حقوق بهتره یا روانشناسی ؟
من میخام درس بخونم این یکی از اهدافمه چون تو گذشته دانشگاهمو ول کردم - دو سال پیشم میخاستم بخونم ولی ...
من خودم حقوق علاقه داشتم برای ازمون وکالت خیلی باید تلاش کنی متقاضی و رقابت زیاده .این فکار که فلان کار اشباع شده و...بریز دور...از ما حرکت از خدا برکت
اگر به حقوق علاقه داری برو سمتش ازمونهای مختلف می تونی شرکت کنی تو این رشته .