2777
2789
عنوان

جراحی افزایش طول تاج

7838 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها یه سوال داشتم.یکی از دندونهام به خاطر شکستن فندق از وسط ترک برداشت و چند روز بعد یه طرف دندونم کامل دراومد منم که از دندانپزشکی بینهایت میترسم ولی مجبور شدم برم و به دندونپزشک نشون بدم ببینم چاره کارم چیه ایشون گفتن جراحی لثه و افزایش طول تاج. دارم سکته میکنم اگه درد داشته باشه من نمیتونم اصلا تحمل کنم.کسی جراحی لثه و افزایش طول تاج داشته?

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از دندونهام عصب کشی کردم بینهایت درد تحمل کردم با وجود بی حسی اسم جراحی از وقتی شنیدم دارم سکته ...

من دو سال پیش انجام دادم. منم از اسمش خیلی میترسیدم تو نت هم سرچ کردم و ترسم بیشتر شده بود و فکر میکردم خیلی درد داره. ۴ تا دندون بود. ولی اصلا دردی حس نکردم حتی بعدش خیلی خیلی کم درد داشتم البته بعد جراحی مسکن خرده بودم. از عصب کشی خیلی خیلی راحت تره.

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
من دو سال پیش انجام دادم. منم از اسمش خیلی میترسیدم تو نت هم سرچ کردم و ترسم بیشتر شده بود و فکر میک ...

مرسی که یک توضیح دادی عزیز یک کم حالم بهتر شد چون داشتم سکته میکردم دکتر دو هفته بعد نوبت زده تا اون موقع مونده بودم چطوری کنار بیام و برم

دکتر گفت با تیغ و بخیه

کاش یه دکتر پیدا کنی با لیزر انجام بده برات من خودم جرات نکردم با تیغ و بخیه انجام بدم دو سال پیش هزینه ی تیغ ششصد تومن بود برای لیزر یک تومن دادم ولی خیلی راحت بود به حدی که یک ساعت بعدش رفتم مهمونی یه شام مفصل خوردم ولی میگن با تیغ نباید غذای سفت بخوری تا چند وقت با لیزر اصلااا درد نداشتم نه حین عمل نه بعدش خیلی راحت و بدون خونریزی ولی تیغ ممکنه بعد اینکه بی حسیت بره یکم اذیت بشی

مرسی که یک توضیح دادی عزیز یک کم حالم بهتر شد چون داشتم سکته میکردم دکتر دو هفته بعد نوبت زده تا اون ...

خواهش میکنم. برای من۴ تا دندون جلو،فک بالا بود. با تیغ و بخیه انجام داد. کلا این قسمت دردش بیشتره. با این حال برای جراحی دردی حس نکردم خیلی راحت بود. بعد جراحی فکر میکردم وقتی اثر بی حسی بره، درد رو حس میکنم ولی درد نداشتم نمیدونم شاید چون دو ساعت بعد از جراحی یه مسکن خورده بودم و اصلا دردی حس نکردم. حالا خودت میری متوجه میشی.  

راستی وعده غذاییت رو بخور که سیر باشی. بعد جراحی گرسنه نشی. 

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
خواهش میکنم. برای من۴ تا دندون جلو،فک بالا بود. با تیغ و بخیه انجام داد. کلا این قسمت دردش بیشتره. ب ...

یه بار دکتر نوبت زده بود چون از ترس هیچی نخورده بودم قبول نکرد انجام بده