2777
2789

سلام مامانا چه غذا یا خوراکی خاصی هست  که مخصوص بچتون درست میکنین که دوس داره زیاد؟؟؟برای ایده میخوام یاد بگیرم برا بچه بدغذام درست کنم شاید چیز جدید دوس داشت....واینکه تو این اوضاع کرونایی چجوری بچتون توخونه سرگرم میکنین ایده سرگرمی جدید هم میخوام اخه هر کاری میکنم باز میره سمت تلویزیون منم دوس ندارم زیاد وابسته به تلویزیون بشه.لطفا اگه بلدین بگین خیلی دعاتون میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا غذا ک همه چی عادتش دادم بخوره هرچی خودمون میخوریم اونم میخوره سرگرمه هم تلویزیون تبلت خ ...

اخه میگن خوب نیست تلویزیون زیاد ببینن مننتو این اوضاع دوست براش از کجا پیدا کنم خودمم تمام وقت که نمیتونم بازی کنم باهاش واسه همین ساعتای زیادی جلو تلویزیونه سر هر غذام کلی ایراد میگیره و نمیخوره😑

سرگرمی خوب گوش کنید 

دنبال هم میدوییم خیلی کم

قیچی بازی

آرد بازی

آب بازی 

یکم نقاشی بازی با فلش کارت ها

عروسک بازی و اسباب بازی 

جورابش زیاد میارم وسط می چینم دورتا دور خودش وسط یه پا دست من میگم این قرمز دوستش پیدا کن 

بازی زیاد منم یکم این روزها کم بازی میکنم 

غذا هم بستگی داره به اشتهای بچت

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

تلویزیون از سیم بکش بگو کارنمیکنه

بعد کاردستی درست کن باهاش نقاشی بازی با اسباب بازیاش

سایه بازی

پانتومیم

اشیا رو جابه جاکن حدس بزنه

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
اخه میگن خوب نیست تلویزیون زیاد ببینن مننتو این اوضاع دوست براش از کجا پیدا کنم خودمم تمام وقت که نم ...

آخه تلویزیون نبینن پس بدبختا چیکار کنن؟؟؟؟

مهمونی ک نمیریم مهمون ک نمیاد پارک ک نمیبریم کلاسی چیزی ک نمیبریم پس چیکار کنن آخه؟؟؟ شب تا صبح ک نمیشه باهاشون بازی کرد

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

فلافل کتلت پفیلا سیب زمینی سرخ شده دمی خالی😐😐چای با خرما همینا رو میخوره میوه ام موز عاشقشه و سیب و پرتقال

سرگرمی ام تاب خریدم براش اما تاب پارک دوسداره😐

کله ظهر هیشکی نیس میبرمش تاب پارک فقط با الکل قبلش تابو ضدعفونی میکنم

جورابا چقد جالب بود👌 خوب گوش کنید چجوریه؟

خوب گوش کنید منظورم با دقت بخونید خخ

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
جورابا چقد جالب بود👌 خوب گوش کنید چجوریه؟

اینم بگم رو تخته شکل میکشم مثلا خورشید رو بروش چیز دیگ دو ردیف میگم بیا مثل هم هارو وصل کن

آخه تلویزیون نبینن پس بدبختا چیکار کنن؟؟؟؟ مهمونی ک نمیریم مهمون ک نمیاد پارک ک نمیبریم کلاسی چیزی ...

ان چقد منتظر بودم ۳سالش بشن بفرستمش کلاس زبان این چیزا ولی کرونا گند زد توش..الانم کارتونایی که میبینه انگلیسی هست ولی تاثیری نمیبینم داشته باشه برا زبانش فقط وابسته شده به تلویزیون 

[QUOTE=173978446]فلافل کتلت پفیلا سیب زمینی سرخ شده دمی خالی😐😐چای با خرما همینا رو میخوره میوه ام موز عاشقشه و سیب ...[/QU

بچم هیچی نمیخوره اخرش مجبور میشم براش نیمرو درست کنم😥 اینم که هی میگن زیاد نباید بخوره برا کبد ضرره