2777
2789

سلام  خودشون یا بچه اشون لکنت داشته و گفتار درمان بردن و خوب شدن؟پسر من سه سال و ده ماهشه روی بعضی حروف گیر داره در اول کلمات.کمکم کنین.تو گفتار درمانی چیکارمیکنن؟

تخم کفتر

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

من دوتا پسر دارم اولی دقیق همین سن لکنت گرفت سر 5سالگی خوب شد دومی هم سر همین سن گرفت 

نمیدونم براثر چیه

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا پسر دارم اولی دقیق همین سن لکنت گرفت سر 5سالگی خوب شد دومی هم سر همین سن گرفت  نمیدونم ...

اگه سردی هم میخوره زیاد مثل لبنیات کمش کن یا با گرمی مخلوط کن

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
چند تا بدم نتیجه گرفتین؟

والا تعدادشو نمیدونم ولی پسرخالم ۴ سالش بود اصلا قشنگ صحبت نمیکرد نمیتونست حرف بزنه خالم بهش داد الان مثل بلبل حرف میزنه...پسرهمسایمونم با تخم کفتر زبونش باز شده یادمه اصلا نمیتونست حرف بزنه شدیدا لکنت داشت

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
قبلا خیلی خوب حرف میزد یه باره لکنت گرفت 

منم دومی این طوری شد گفتم شاید تقلید اولیه ولی دیگه مثل اولی دلواپس نیستم آن شالله همشون خوب شن خیلی سخته برخلاف اینکه تو نت و مطالب تو درمان لکنت میگن کمک نکنیدتو ادعای کلمات شما کمک کنید مثلا میگه ما ما ما ما ما ن شما بگید بگو مامان 

خیلی بهتره میشه

سوت بگیرید بذارید سوت بزنه

نی بگیرید فوت بکنه

نقاشی زیاد بکشه

یه توپ بذارید رو سطح ازش بخواید یه مسافتی رو با فوت ببره 

شعر بخونید 

با صدای خیلی یواش باهاش حرف بزنید مثل در گوشی حرف زدن

ان شاء الله خوب میشه توکل به خدا