فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
من با جوش شیرین مسواک میزنم انگار یه لایه جرم برمیداره من رو دندان حساسم یکسره مسواک به دستم اما بازم جرم میگیره نمیدونم چجوری بعضیا هفته به هفته مسواک نمیزنن
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من با جوش شیرین مسواک میزنم انگار یه لایه جرم برمیداره من رو دندان حساسم یکسره مسواک به دستم اما باز ...
من جوش شیرین آبلیمو قاطی میکنم گاهی با مسواک میزنم لثم سوزش میگیره واس همین با گوش پاک کن با اختیاط یجوری میزنم که ب لثم نخوره فوق العاده عالیه سفید میکنه
با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
من جوش شیرین آبلیمو قاطی میکنم گاهی با مسواک میزنم لثم سوزش میگیره واس همین با گوش پاک کن با اختیاط ...
اره من با مسواک میزنم یعنی یه جوری میجوشه و جرم ها رو تمیز میکنه تا چند روز حس میکنم دندونام بینشون خالیه😁😁😁😁 من تازه به صورتمم جوش شیرین و ابلیمو میزنم اما هر دو ماه باید بزنی قشنگ پوست و لایه برداری میککه به خصوص افتاب سوختگی باشه