2777
2789

زودپز کلیپسی یونیک چطور کار می کنه؟

یعنی کل زمان پخت از سوپاپ اطمینان که قرمزه بخار باید بیاد؟

اومده بالا داره صدا میده کم و بخار میاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی اون یکی سوپاپ فقط وقتی خواستم خاموش کنم باید باز کنم

اره هروقت خواستی خاموش کنی اونو باز میکنی کاااامل بخار تخلیه بشه، یعنی قرمزه بیفته پایین خودش

بعدش یه تکون بده زودپزو و بازش کن

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
 سوپاپ تنظیم بخار در زمان پخت بسته باشه یا باز؟

بسته دیگه، باز باشه که نمیپزه غذا

موقع خاموش کردن باز کن خودت

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
بسته دیگه، باز باشه که نمیپزه غذا موقع خاموش کردن باز کن خودت

آخه زمانی که بسته باشه به غیر از سوپاپ اطمینان از زیر دستگیره مشکی جلو سوپاپ اطمینان بخار و نم آب هم میاد با شعله نه خیلی کم و وقتی شعله رو خیلی کم میکنم مشکل برطرف میشه. آیا سوپاپ اطمینان خرابه؟

آخه زمانی که بسته باشه به غیر از سوپاپ اطمینان از زیر دستگیره مشکی جلو سوپاپ اطمینان بخار و نم آب هم ...

نه خراب نیست برای منم همینه

خیلی ممنون بابت راهنماییتون شما سوپاپ و واشر رو در میارین می فروشین

واشرو میشورم اما سوپاپ رو نه روی خودش همونجوری میشورم

بعد همیشه دقت کن پارگی چیزی نداشته باشه واشر