2777
2789
عنوان

ای کاش همه از فاطمییون بودند

89 بازدید | 7 پست

▪️پیامبر صلی الله علیه وآله خطاب به دخترشان حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند:

👈 روز قیامت، جبرییل می‌گوید:

ای فاطمه، حاجتت را از خدا بخواه!

و تو می‌گویی:

خدایا، شیعیانم!

خدا می‌فرماید: آنها را بخشیدم!

تو می‌گویی:

خدایا، شیعیان فرزندانم!

خدا می‌فرماید: آنها را هم بخشیدم!

تو می‌گویی:

خدایا، پیروان شیعیانم!

خدا می‌فرماید:

برو، هرکس به تو پناه بیاورد با تو در بهشت خواهد بود.

فَعِنْدَ ذَلِكِ يَوَدُّ الْخَلَائِقُ أَنَّهُمْ كَانُوا فَاطِمِيِّينَ

✋ آنجاست که تمام خلق آرزو دارند که ای‌کاش

از فاطمیون (دوستداران فاطمه سلام‌الله‌علیها) بودند.

📚 تفسير فرات الكوفي، ص۴۴۵.

ای تاج سر عالم و آدم زهرا

از کودکی ام دل به تو دادم زهرا

آن روز که من هستم و تاریکی قبر

جان حسنت برس به دادم یا زهرا.....🖤

شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا س تسلیت باد🖤

آقاجان تسلیت .

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داشتم مینوشتم تو اون تاپیک خواستم بفرستم دیدم تاپیک ترکیده مجبور شدم بیام اینجا

ولی این که خدا به اون بنده هاش که به حرفاش عمل میکنن کمک نکنه باعث میشه مردم فکر کنن عمل کردن به دستورات خدا فایده ای نداره و اینام عمل نکنن بهتره

در بسیاری از مواقع این که خدا تو این دنیا نعمت زیاد بده به فردی باعث میشه اون فرد اخرت خوبی هم داشته باشه برای مثال الان خیلی از دخترا که حجاب کامل دارن و اهل دوست پسر نیستن و به اسلام عمل میکنن بی خواستگار موندن و سنشون بالا میره و اینا یا مجرد میمونن تا اخر عمر یا ممکنه ازدواج با یه مرد بد و بی عرضه و فقیر کنن که این جور مردا هم معمولا دنبال دخترای سن بالا میرن چون میخوان زنشون جمعشون کنه و بعد ازدواج کلی باید حرص بخورن این دخترا از شوهراشون درحالی که خیلی از دخترایی که بی حجاب و اهل دوست پسرن چون هم یاد گرفتن پسرا رو جذب کنن هم تجربه دارن میفهمن کدوم پسر خوبه هم این که میگن خرابا شانس دارن با پسرای خوب و باعرضه و پولداری ازدواج میکنن و این دخترا هم دنیا رو بردن هم اخرت رو چون طبق اسلام فرد متاهل کلی ثواب میبره حتی نمازش بیشتر ثواب داره نسبت به مجرد و چون شوهرش خوبه میتونه با شوهرش خوب رفتار کنه که این چیزا هم تو اسلام مدنظره و چون شوهرش پولداره میتونه کلی به فقرا کمک کنه و اخرتش هم این جوری اباد میشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

داشتم مینوشتم تو اون تاپیک خواستم بفرستم دیدم تاپیک ترکیده مجبور شدم بیام اینجاولی این که خدا به اون ...

عزیزم من نگفتم که خدا دعاهای مومنین و اجابت نمیکنه،

گاهی همون لحظه اجابت میشه گاهی دیرتر و گاهی هرگز ،اخه خدا میسنجه ببینه چی به صلاح بنده اش هست،اگر به صلاحش نباشه بهش نمیده یا بعداً بهترشو میده...

این چیزایی که میگم برای خودم اثبات شده گلم...

در مورد این ازدواج هایی هم که گفتی من قبول ندارم،نمیشه مطلق گفت همه یا اکثریت همینطور هستند..شاید حالا شما چند نمونه دیدی که بازم کامل در مورد اونها نمیدونی...

من خودم زمانی که نوجوان بودم یکی از دوستام با کسی دوست شد و طرف خیلی دوسش داشت و براش هر کاری میکردو همه چی براش میخریدو خیلی عاشقانه و رمانتیک بود من همیشه میگفتم خوشبحالش ببین کی گفته دوستی بده و از این حرفها...گذشت چندین سالی و علاقه اینا بیشتر شد تا 8سال به خاطر دوستم مقاومت کرد تا خانواده ها راضی شدند و ازدواج کردند،بعد پسره بعد از یکسال ازدواج به دوستم خیانت کرد،با این تقریبا 10 سال با هم بودند و اگر بدونی که دنیا رو به پای دوستم ریخت توی 10سال ولی بعدش که بدستش آورد رفت با کس دیگه ای،دوستم جدا شد و داغون شد....

البته این یک نمونه هست ولی خب از این اتفاقات هم کم ندیدم

پس ما نمیتونیم درک کنیم که خیر و مصلحت ما در چی هست و چی برامون خوبه یا بد...پس بهتره به قوانینی که خداوند گفته عمل کنیم و بخودش توکل کنیم مطمئن باش بهترین مسیرو برات رقم میزنه،فقط از سختی راه نترس و نا امید نباش.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من عاشق حضرت فاطمم

مادرم هستن با اینکه میدونم ایشون قبول نمیکنن من دخترشون باشم😭

نمازشون رو میخونم بهشون توسل میکنم هر انفاقی برام میوفته دست به دامنشون میشم ولی احساس میکنم دوستم ندارن😭😭😭کاش منم تو بهشت باهاشون باشم😭😭

من عاشق حضرت فاطمممادرم هستن با اینکه میدونم ایشون قبول نمیکنن من دخترشون باشم😭نمازشون رو میخونم به ...

قربونت بشم مطمئن باش ایشنونم شمارو دوست دارند،ائمه از پدر و مادر به ما مهربان تر هستند مگر میشه کسی فرزندشو دوست نداشته باشه عزیزم 💚

محبت اهل بیت خیلی خوب و دست گیری در این دنیا و آخرت داره...