2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطره میرتکس بگیر یه چنبار بزن خوب میشه

i con love four days❤spring🌼summer🌾autumn🍁wwinteror not maybe three days:)yesterday👈today👇tomarow👉 what aboyt tow days😞day and night🌌no!😐one day is enoygh👌ever day💕...💞i love you ever day💞 هر نسیمی كه نصیب از گل و باران ببرد🍃می تواند خبر از مصر به كنعان ببرد🔛آه از عشق كه یك مرتبه تصمیم گرفت:❤یوسف از چاه درآورده به زندان ببرد🔗وای بر تلخی فرجام رعیت پسری😯كه بخواهد دلی از دختر یك خان ببرد👸ماهرویی دل من برده و ترسم این است🙊سرمه بر چشم كشد، زیره به كرمان ببرد👀دودلم اینكه بیاید من معمولی را🙋سر و سامان بدهد یا سر و سامان ببرد💆مرد آنگاه كه از درد به خود میپیچد😪 ناگزیر است لبی تا لب قلیان ببرد🚭شعر كوتاه ولی حرف به اندازه ی كوه🗻باید این قائله را "آه" به پایان ببرد😔شب به شب قوچی ازین دهكده كم خواهد شد🐐ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد!🐺

قطره پرسیکا ، بگیر از داروخونه 20تومنه، فوری خوب میشه

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی

برا من زیاد پیش میاد که آف بزنه من به گرمی حساسم سریعا دهنم آف میزنه 

گرمی نخوردی ؟

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

با دهان سویه آنتی سپتیک  دهن تونو روزی سه بار بعد غذا بشورید و پماد دهانی بزنید شست و شوی  با اب سرد هم خیلی خوبه غذای ترش و ادویه دار و چرب نخورید بستنی و ژله بخورید خنکه 

همین چن روز پیش دهن منم پر شده بود قره قروت گرفتم گذاشتم روشون سووووختم ولی کم کم خوب شدن

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
برا من زیاد پیش میاد که آف بزنه من به گرمی حساسم سریعا دهنم آف میزنه  گرمی نخوردی ؟

نمیدونم .... اصلا به همه چیز مشکوک شدم دیگ

الان شاید 20 30 تا زنجیری زدن همه دهنم

تاحالام ساقه نداشتم

همین چن روز پیش دهن منم پر شده بود قره قروت گرفتم گذاشتم روشون سووووختم ولی کم کم خوب شدن

اوهوم بد جور میسوزه  با این چیزا 

من اب نمک و جوش شیرین گذاشتم مردم:(((

یکی خوب میشه 

زنجیری میزنن باز :(