2777
2789
عنوان

بارداری

73 بازدید | 11 پست

مامانا بیاین بگین ببینم نظرتون چیه

من تقریبا دوماهه باردارم

همه ش خستم

تهوع ندارم همه چی میخورم

بیشتر دلم میخواد بخوابم

ب نظرتون دختره یا پسر؟؟

من سر در نمیارم انشالله تنش سالم باشه 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربون

خواهش میکنم عزیزم

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
پس اساتید با تجربه چی میگن😁

ببین اگه علایم هم معلوم کنه مثلا ماه ۷-۸ میشه تشخیص داد که قدیم سونو سرخود بودن الان خواهرشوهرم من حتی یه تهوع کوچیک نداشت همه علایمش به پسر بود دختر شد بچش من تمام علایمم به دختر بود تهوع شدید و اینا نی نیم پسر شد 

ببین اگه علایم هم معلوم کنه مثلا ماه ۷-۸ میشه تشخیص داد که قدیم سونو سرخود بودن الان خواهرشوهرم من ح ...

صددرصد  سونو باید نشون بده ولی خب خونواده شوهرم خفه م کردن بس ک گفتن دختره همه ش خوابی😂دیگه کم کم دارم جلو خوابیدنمو میگیرم پسر شه😂

صددرصد  سونو باید نشون بده ولی خب خونواده شوهرم خفه م کردن بس ک گفتن دختره همه ش خوابی😂دیگه کم ...

چه بی مزه منم همش خواب بودم الانم هفته ۳۴ هستم همش خوابم میاد😂 الانم چشامو به زور نگه داشتن😂😂 بعد بگو جنسیت چه اهمیتی داره مهم سالم بودنه