یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما مدل یا مارکی که بهتر باشه میتونید معرفی کنید اخه من هیچ اشنایی ندارم بیشتر برای ارائه با ویدیو ک ...
نگاه در کل من خودم لپ تاپ های ایسوس، ایسر به نظرم خوب هستن. اگه شناخت نداری حتما تو دیجی کالا لپ تاپ هاشو نگاه کن، نظرات مردم هم تو سایتش خوب نوشته شده حتما بخون. ولی به نظرم اصلا سراغ دست دوم نرو من یه سرچ کوچیم تو سایتش زدم ۹ یا ۱۰ میلیونی خوب پیدا میشه با گارانتی. مثلا این یا مدل های دیگه. بعد که انتخاب کردی میتونی از سایت یا بازار هر کدوم ارزونتر بود بخری.
خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.