2777
2789
عنوان

پاپيلاري كاسينوما و عود دوباره

3169 بازدید | 38 پست

كسي بوده تيروييدكتومي كنه بعد از يك سال دوباره برگرده ؟؟حلم خيلي بده تورو خدا جواب بديد 😭

يا حضرت علي اصغر(ع) دوستت دارم ❤️❤️❤️

منم ندول دارم گفتن مشکوک پاپیلار توی سونو ولی نمونه ندادم الان چندساله دارم میترسم نمونه بدم چکار کنم شما علایمت چی بود سابقه ارثی داشتین ؟البته دچار نازایی شدم ولی میترسم پیگیر ندول بشم 😭😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ندول دارم گفتن مشکوک پاپیلار توی سونو ولی نمونه ندادم الان چندساله دارم میترسم نمونه بدم چکار کن ...

حتما نمونه بده و پيگير باش منم دو تا سقط داشتم بعد فهميدم پاپيلاري هستم جراحي كردم بعد از يك سال دوباره آزمايشم نشون داده كه تو بدنم هنوز سلول هاي سرطاني مونده دوباره آزمايش دادم و منتظرم فقط دعا ميكنم كه آزمايش اشتباه شده باشه حالم خيلي بده 

پاپیلار میگن نوع خطرناکش نیس نمیدونم البته ایشالله چیزی نیس 

توكل به خدا، الان كه خيلي اضطراب دارم اضطراب بدنم و ضعيف ميكنه 

ندول که ربطی به باراداری و اثری نداره شما کی متوجه ندولت شدی  متاساز داده

دكتراميگن ربط نداره ولي من بعد از سقط اول متوجه شدم بعد از جراحي اسكن دادم متاستاز نداده بود ولي الان بعد از يك سال و نيم آزمايش دادم تايروگلوبولينم بالاي ٢٠٠٠هست يعني خيلي بالا 😭

پیش دکتر خوب برین شاید لنف ها رو‌کامل درنیاوردن واقعا حکمت خدارو‌موندم این از کجا و چرا پیداش شد😥

اون موقع كه معلوم نبود نه تو سونو نه تو آزمايشا تا ٥ماه قبل همه چي نرمال ولي الان دوباره بالاي ٢٠٠٠شده 

منم ندول دارم. دوسال پیش نمونه برداری کردم گفتن خوبه مشکلی نداری

فقط یک سال دیگه دوباره نمونه برداری انجام بشه یعنی میشد قبل عید پارسال 

که کرونا اومد پیگیری نکردم 

به نظرتون دوباره باید برم

تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
علایم با دردی چیزی هم داشتین ممنون اگه پاسخ بدین چیزی نذر کنید ایشالله جواب بگیرید 

نه درد نداشتم دكتراتفاقي فهميد

منم ندول دارم. دوسال پیش نمونه برداری کردم گفتن خوبه مشکلی نداری فقط یک سال دیگه دوباره نمونه بردار ...

پيگيري كنيد حتما ولي من بار اول كه نمونه دادم تشخيص پاپيلاري بود