2777
2789

خب این روش بیشتر بدرد دخترا میخوره. 

خیلی آسونه.

مواد لازم:شامپو یا نرم کننده♡رنگ خوراکی(به رنگ دلخواه)

رنگ خوراکی رو با شامپو قاطی کنین.جوری که شامپو کاملا رنگِِ رنگ خوراکی تون رو بگیره.

بعد مخلوط رو مثل رنگ مو بزارین روی موهاتون و بعد از 45دقیقه آبکشی کنین.(تا موهاتون خشک نشه اصلا معلوم نمیشه که رنگ گرفته.رنگش هم خیلی پررنگ نمیشه ها.ولی رنگ میگیره)

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

من‌ قهرما‌ن‌ زندگیمو‌ توی‌ آینه‌ میبینم‌‌!🌿ϡ🙂

بعدم موهامون میریزه اره؟

رنگ خوراکی اخه؟

۴۵دقیقه نرم کننده؟؟

عزیزم این راهکارها درست نیس اصلا نده 

شامپو اونم نرم کننده دو دقیقه بیشتر رو سر باشه باعث ریزش مو میشه

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم موهامون میریزه اره؟ رنگ خوراکی اخه؟ ۴۵دقیقه نرم کننده؟؟ عزیزم این راهکارها درست نیس اصل ...

نه اصلا.رنگ خوراکی طبیعی هست و بلاخره هرچی باشه از اکسیدان و مواد شیمیایی که بهتره

نه اصلا.رنگ خوراکی طبیعی هست و بلاخره هرچی باشه از اکسیدان و مواد شیمیایی که بهتره

عزیزم رنگ خوراکی هم اسیب نزنه

۴۵دقیقه شامپو رو سر میزنه

مخصوصا نزم کننده

باعث‌ریزش مو میشع

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
عزیزم رنگ خوراکی هم اسیب نزنه ۴۵دقیقه شامپو رو سر میزنه مخصوصا نزم کننده باعث‌ریزش مو میشع

ما کردیم نشد. مارک شامپو ها مختلف هستن باعث ریزش میشن