2777
2789

میدونم زندگیای تو اینستا همش پوچ و توخالیه(خیلیاشون)

و یا اینکه شاید پشت عکساشون هزار تا دعوا هست . 

ولی تا حالا شده یکی رو ببینید از ته دلتون آه بکشید؟

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.

آره الهام حسینی

زندگی اتفاقی نیست 😊بلکه پاسخی در برابر بخشش هاو داده های شماست😍🥰زندگی صدا و آهنگ خودتان است🥰هر بعد از زندگیتان بازتاب نیت و افکار شماست 😍🤔شما خالق زندگیتان هستید!😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه یکی هست که وضعش از ما بهتر باشه

اگه قراره همیشه غصه بخوریم که دیگه به هدفامون نمیرسیم

منم تا حالا شده حسرت بخورم اما حسادت نکردم

دروغ گویی که از سر ناچاری تبحر پیدا کرده است چقدر حقیر تر از بقیه است......‌

اه نکشیدم ولی زندگی خالم و خاهرم خیلی دوسشون دارم وبرام ارزشمندن وخیلی خوشحالم که خوشبختن ولی همیشه باخودم کاش زندگی منم مثل اونابود منم غبطه عس اه کشیدن هس حالاهرچی!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

نه مجازی اصلا زندگی کسی رو دنبال نمیکنم واقعیت هم مثلا گاهی تو دلم مبگم چطو بعضیا یه کار میکنن بی دردسر درست میشه .در ای حد 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

اره ولی هربار یچیزایی از زندگی اون ادمارو دیدم که کلی از خدا عذرخواستم بابت ناشکریام.

الان دیگه یاد گرفتم هیچکس کامل نیست و همه مشکل دارن تو زندگیشون

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

اره هم تو واقعیت هم مجازی خیلی غبطه خوردم ولی ن خونه و مال و اموال ها ن ب کسایی ک ب عشقشون رسیدن و خوشبختن پیش هم 

لایق هستم ی صلوات مهمونم کنین و برام دعا کنید ❣️🙂🥺ممنون😍🌷
بله تو مجازي توواقعيت ن

من تو واقعیت اینجوریم که حتی اگه ینفر به کسی محبت کنه یه حالی میشم . حسودی نمیکنما حسرت میخورم

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.

اونایی تواینستان هم خودشون خوشگلن هم سوهراشون هم خونه های انچنانی ماشین انچنانی هرروزم توتفریح وگردش مهمونی وبگو بختد 

خیلی خسودیم میشه گاهی واقعا چه فرقی بین اونا باماهست؟؟؟

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه