2777
2789

من اولن فاصله میگیرم ولی همیشه یادم میمونه ی جای خوب زهرمو میریزم😏

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینو واقعا بهش رسیدم گذشت کردم همه چی بدتر شد ولی مقابله به مثل طرفو‌ متوجه رفتارش میکنه

دقیقا خوب کردی

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
اگه نامزد و شوهرت باشه و بدون منظور حرفی بزنه هرچی ام تذکر بدی یادش بره چی

ببین اگ بدون منظور باشه دفه اول تذکر بدی باید دیگه تکرار نکنه من فک میکنم داره عمدی انجام میده من بجات بودم یدفه فقط یدفه چنان دهنشو جمع میکردم ک دیگه یادش بره کامل

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
هربار میگه تغییر میکنم البته کاراش در این حده که یه حرفی میزنه ناراحت میشم ولی میدونمم بی منظوره این ...

خوب بزار اذیت بشه انقدر مقابله کن تا بکشه کنار

با نامزد و شوهر چب

ببینید به نامزدتون بگید گذشت و صبوری مهربونی حتما باید دوطرفه باشه 

قطعا یک طرفه به هیج جایی نمرسه و اون طرف خسته میشه از گذشت بی تکرار و بی مزد 👍

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
ببین اگ بدون منظور باشه دفه اول تذکر بدی باید دیگه تکرار نکنه من فک میکنم داره عمدی انجام میده من بج ...

اینکارو دیشب کردم مقابله به مثل انقد ناراحت شد که عذرخواهی کرد و کوتاه اومد 

میدونی چیه تذکرام دفعات اول اصلا محکم نبود سرسری بود 

ببینید به نامزدتون بگید گذشت و صبوری مهربونی حتما باید دوطرفه باشه  قطعا یک طرفه به هیج جایی ن ...

دیشب رفتارمو دید که صبرم سر اومده بش گفتم تغییر نکنی تمومش میکنم کوتاه اومد و عذرخواهی کرد 

متاسفانه من انقد تو خودم میریزم تا یهو منفجر میشم و تذکرای اولم سرسریه طرفم یادش میره جدی نمیگیره 

اینکارو دیشب کردم مقابله به مثل انقد ناراحت شد که عذرخواهی کرد و کوتاه اومد  میدونی چیه تذکرام ...

افرین یکی دو دفه دیگه محکم فیتیله رو ببندی یادش میره عزیزم 

اوایل دلم نمیومد ناراحتش کنم دیدم خودخوری میکنم خودم دارم تلف میشم 

وقتی اون دلش میاد چرا دل تو نیاد ن عزیزم بریز بیرون ادمای برونگرا بیشتر عمر میکنن و سالم تر میمونن اینجوری زود پیر و شکسته میشی لذتی ک تو تلافی هست تو بخشش نیست🙃

دیشب رفتارمو دید که صبرم سر اومده بش گفتم تغییر نکنی تمومش میکنم کوتاه اومد و عذرخواهی کرد  مت ...

خوب باید هر چیزی ک آزارتون میده رو با ارامش تاکید میکنم با ارامش و مهربانی بیان کنید و خواستار تغییر رفتار طرف مقابلتون باشید چون اگر چند مورد  کدورت و دلچرکینی پی در پی و مکرر جمع و انباشته شود یک طوفان عظیمی به بار خواهد اورد 

شما اول این موضوع به ظاهر کوچک اما بزرگ رو حل کنید 

نگذارید عصبانیت و خشم هایتان  انباشته شود 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
وقتی اون دلش میاد چرا دل تو نیاد ن عزیزم بریز بیرون ادمای برونگرا بیشتر عمر میکنن و سالم تر میمونن ا ...

اون بی فکر یه چیزی میگه بعد میگه شوخیه البته با شناختی که ازشم دارم واقعا منظوری پشتش نیس شاید مثلا بخواد گاهی منو غیرتی کنه دوسداره روش حساس باشم و ... ولی راهش اشتباه بود 

چنان مقابله به مثلی کردم یعنی صدبرابر بدتر که خودش گفت از این به بعد مراقب رفتار و حرفام هستم فقط دیگه مقابله به مثل نکن پس کار خوبی کردم ؟

خوب باید هر چیزی ک آزارتون میده رو با ارامش تاکید میکنم با ارامش و مهربانی بیان کنید و خواستار تغییر ...

عزیزم اوایل همونجوری میگفتم تغییری ندیدم تا بقول شما طوفان شد این یکی دو روز جوری که خودش مونده بود چکار کنه گفت کوتاه میام باشه و عذرخواهی کرد و ... واقعا تغییر کرد