2777
2789
اون بی فکر یه چیزی میگه بعد میگه شوخیه البته با شناختی که ازشم دارم واقعا منظوری پشتش نیس شاید مثلا ...

خودت چی فکر میکنی؟😐یا عین ماست بشین تحمل کن یا روش بزن راحت شو

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذاب وجدان میگیرم بعد جبران ولی خیلی جواب میده برام

وقتی میگه زن فلانی دافه تو عذاب وجدان میگیری؟خیلی ببخشید از اینکه به سینه ها یا ک و ن اون زنه توجه میکنه لذت میبره ک جولو تو میگه  تو عذاب وجدان میگیری؟کلن پرتی عزیزم😂😂😂

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
وقتی میگه زن فلانی دافه تو عذاب وجدان میگیری؟خیلی ببخشید از اینکه به سینه ها یا ک و ن اون زنه توجه م ...

همینو مقابله به مثل کردم  عصبی شد و ناراحت 

از شوهر یکی دیگه تعریف کردم و ... 

بعد میگه که داف منظورم عملی و داغونه ربطی به قشنگی نداره تو منو میشناسی چرا جدی میگیری و ... ولی مقابله به مثل کردم کوتاه اومد گفت دیگه این بحثو تموم کنیم هیچکدوم تکرار نکنیم 

ببین از بس همه بهم گفتن زودرنجی نمیدونم ناراحتیم به جاس یا نه واسه همین اکثرا به شک میفتم و دو دل میشم 

همینو مقابله به مثل کردم  عصبی شد و ناراحت  از شوهر یکی دیگه تعریف کردم و ...  بعد ...

واییی خدای من من بودم دهن شوهرمو گل میگرفتم بعضی وقتها منو شوهرم ی زن خیییلی خوشگل تو خیابون میبینیم دوتامونم زل میزیم ولی حق نداره چیزی بگه یا برو خودش بیاره چون گل میگیرم دهنشو بعدم به شوهرت بگو مردا به زن سک.سی میگن داف ن زن داغون ما خر نیستیم دیگه شمام زود رنج نیستی خیلی هم صبوری بعدشم انفدر واس شوهزت سخته بخاطر زنش دهنشو ببنده و از ناموس کسی تعریف نکنه😬

واییی خدای من من بودم دهن شوهرمو گل میگرفتم بعضی وقتها منو شوهرم ی زن خیییلی خوشگل تو خیابون میبینیم ...

کلا اخلاقش یه مدلیه هرچی به ذهنش میاد میگه اصلا آینده نگر نیس یه وقتاییم خیلی چیزا یادش میره اصن 

منم از شوهر خالش گفتم سک سیه به حدی عصبی شد 

یعنی انگار میگفت من منظوری نداشتم تو چی داری میگی و ...

کلا اخلاقش یه مدلیه هرچی به ذهنش میاد میگه اصلا آینده نگر نیس یه وقتاییم خیلی چیزا یادش میره اصن&nbs ...

ن خیلی هم منظور داره مثلن من الزایمر هم داشته باشم حواسم هست نباید از زن کسی جولو زنم تعریف کنم چقدرم شما پشتشو میگیری 

بعد تا شب میپرسید من جذابم برات یا نه 😐

خوب  نگاه کن لابد شما واسش جذاب نیستی ک میگه فلانی دافه وقتی هم شما از مرد دیگه ای تعریف میکنی فکر میکنه واس شما جذاب نیست برای همین این سوالو میپرسه وگرنه اگ اون زن برای اون جذاب نیست اونم باید درک کنه وقتی شما از کسی تعریف میکنی برات جذاب نیست ولی این میفهمه از هرکی تعریف کنی لابد جذابه

من مثل مرد شما چند مورد خیییلی محدود دیدم ک مردای درستی  هم نبودن من بجای شما بودم وقتی میبینم به فلانی میگه داف حتی اگ خوبم بودم بازم ازش پول میگرفتم همهجامو عمل میکردم ک دیگه از این حرفا نزنه

بله ۴ ساله

خوشبخت باشی عزیزم 

من فکر میکنم همسر شما بهتون خیانت کرده تو زندگی یا الانم داره اینکارو میکنه 

البته حقم داره چون شما هم بدبینی هم درک و شعورتون پایینه

البته نمیدونم چند سالته شاید سنت پایین باشه 

ولی بخاطر خودت میگم عزیزم سعی کن کتاب بخونی مشاوره روانشناسی و روانپزشکم اگه تونستی برو با این دیدگاه و این رفتار از پا در میای شوهرتم که مطمئنن سرش گرمه یه جا دیگه و توام پیش خودت داری کنترلش میکنی و البته واقعا خودت خیلی شوت و پرتی 

بهرحال ممنون از وقتی که گذاشتی حرفام فقط بخاطر خودته که حالت بهترشه 

من مثل مرد شما چند مورد خیییلی محدود دیدم ک مردای درستی  هم نبودن من بجای شما بودم وقتی میبینم ...

مددکار میتونستی پیام خصوصی بدی نه بری تاپیک بزنی عقده ای اینجا ممنوعه برا خودت بده ببین دلم برات میسوزه بخدا 😂 خیلی پرتی 

خب من نامزده رسمی ام نیس این دوران واسه شناخته تعصبی ام ندارم ولی حتما خودتو درمان کن شوهرتم جمع کن از خونه ی زنای فامیل و در و همسایه 

دکترم برو وضعت خرابه خرابه 😂😂😂

حتما خیانت دیدی انقد بدبینی عیب نداره یادت میره 😂

آها راستی آره من مشاوره میرم اتفاقا تا مث تو نشم 😂😂😂