2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذشت...خدا خودش جوابشو میدع

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
واسه نزدیکا منظورمه کساییکه باهاشون زندگی میکنی و برات مهمن

اگر منظورت پدر مادرن یا کسایی که تو یه خونه اید من  وقت کمتریو تو خونه میگذرونم میرم سرکار میرم کلاس باشگاه یا هرچی

اگر اطرافیان نزدیکو میگی فاصله می گیرم رفتو امد نمیکنم

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔

من گذشت میکنم زیاد ادمی نیستم اهل بگو مگو جنگ وجدل باشم 

اهل تلافی نیستم 

البته در حد چند بار نه اینکه طرف مقابلم مریض روانی باشه 

در حدی اینکه شخصیت و متانت و دخترونگی خودم حفظ بشه 

اگر منم مثل بقیه بشم پس چه فرقی با اونا دارم ؟؟ولی باز میگم به اندازش 👍

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
نامزد شوهر

اگه نامزده که رها کن

اگه عقدی بازم رها

اگر بچه نداری یه فکر اساسی کن رها کنی قبل بچه دار شدن اما با بچه هررگزززززززززززززز

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
اگه نامزده که رها کن اگه عقدی بازم رها اگر بچه نداری یه فکر اساسی کن رها کنی قبل بچه دار شدن اما ب ...

هربار میگه تغییر میکنم البته کاراش در این حده که یه حرفی میزنه ناراحت میشم ولی میدونمم بی منظوره اینبار قول داده که تغییر کنه 

البته من مقابله به مثل کردم دید داره اذیت میشه خودش عذرخواهی کرد و گفت تمومش کنم و تکرار نمیکنه

اگه از نزدیکات باشه و مدام رفتاری که دوسنداریو تکرار کنه حتی بعد تذکر و بگه یادم میره منظوری ندارم

دهنش صافه اون😂😂

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
😂😂😂 منم اینکارو کردم بهتر از گذشت جواب داد

😂😂گذشت همه جا جواب نمیده