2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 22 پست

ااین که مریضن گناه دارن اگه میتونی و از دستت بر میاد کمکشون کن ولی ن ب عنوان وظیفه ی طوری نباشه که فک کنن وظیفته اگه هم دارن سو استفاده میکنن یا بد برخورد میکنن جوابشون و بده من خودم آدمی هستم که اگه خونواده همسرم چیزی بگن جواب میدم که دفعه بعد ساکت بشینن سر جاشون

من و شوهرم با خونواده شوهرم مشکل داریم خیلی بی منطق و خدانشناس هستن بی انصافن برگشتم میگم دخترت بهم ...

ببین عزیزم منم ده سال با همچین خانواده ای زندگی کردم کلن من حوصله بحث ندارم با اینا نباید کل کل کنی هر چی جوابشون ندی بهتر خانواده شوهر هیچ وقت نمیگن ما اشتباه کردیم واگذارشون کن به خدا چقدر باید زجر بکشیم از دست اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه پدر و مادر خودتم همینجوری فکر میکنی؟؟؟

نه،چون الانم فکر نمیکنیم پسرشون نره کاراشونو بکنه ولی وظیفه بچه هاس نه عروس وداماد،اونا چون به پدرمادر علاقه بیشتری دارن این کارو با عشق ورغبت بیشتری هم انجام میدن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
والا من مادرم رو ویلچر بود،شوهرم اومد سر ویلچر رو بگیره بلند کنه،برادرام گفتن نه.نمیدونم این چه فرهن ...

حرفت درسته 

اصلا برای دختر و پسر ننگه عروس و داماد بیان مادر و پدرشونو جمع کنن

واسه پدر و مادر خودتم همینجوری فکر میکنی؟؟؟

چه ربطی داره 

این خانم فقط عروسشون هست کوتاهی هم نکرد 

وظیفه پس و دختر خودشون هست 

گفتن الان ده ساله که وضعیتشون همینه 

معلومه وقتی یه نفر بخواد جور همه رو بکشه کم میاره

چندتا راه حل داری

میتونی یواش یواش خودتو کنار بکشی

یا اینکه با بچه برو پایین اینا ببینند چقدر دا ی زحمت میکشی هم کمکتو میکنی هم بچه رو میرسی

ببین شرایط منم دقیقا مثل تو هست 

من اول سطح کارامو براشون کم کردم البته شرایط نذاشت مثلا مریض شدم و باردارم

ولی باز دلم نمیاد براشون زحمت نکشم دوست ندا م بهشون بدجنسی کنم همین قدر  سطح توقع اونا رو پایین آوردم بسه

الانم بخاطر بارداریم هیچ کاری براشون نمیتونم انجام بدم ولی سر بچه اولم با بارداری براش توی خونه تکونی کمک کردم

اسی همین کلاسای آنلاین خوبیش اینه که اونا هم متوجه میشن تو هم زندگی داری بیکار نیستی

اونا باید بدونند که دنیا عوض شده 

اصلا از حرفاشون دلخور نشو باهاشون دوستانه صحبت کن بگو الان تو معلم بچه هستی. بگو اگه بهش درس ندی بچه بیسواد میشه

ولی این وسط وقت گیر آوردی برو بهشون سر بزن تا دلگی یشون کم بشه

باهاشون صادق باشی اونا یواش یواش صداقت رو متوجه میشن

باهاشون با لج جلو نرو اونی که اول له میشه اونوقت خودتی

من و شوهرم با خونواده شوهرم مشکل داریم خیلی بی منطق و خدانشناس هستن بی انصافن برگشتم میگم دخترت بهم ...

همین که شوهرت میدونه خانوادش چقدر کصافت هستن کافیه 

اونا ارزش اینو ندارن که تو مریض بشی و از زندگی چیزی نفهمی

منم مثل همین رفتارا و دیدم شوهرمو خانوادش به فوش میکشیدم خودمو میزدم نمیدونی چه کارا میکردم شوهرم آنقدر حرص خورد دیابت گرفت الان انسولین میزنه 26 سالگی ی ی ی ی 

شوهر من از خوشگلی و پولداری زن دوستی آقایی کم نداشت 

الان به قدری دلشون خنکه که نمیدونی نمیدونی دلم خونه 

واسه همین میگم مثل من نشو یکیتون مریض شه من نفهمیدم 

چند ماه اول دلم میخواس از شوهرم جدا شم که دیابت گرفته الان دلم میخواد بزنمش فوشش بدم که دشمن شاو کردمنو با اینکه همیشه پشتم بود و با اونا دعوا میکرد

اگه زمان برمی‌گشت عقب آنقدر خودمو آزار نمی‌دادم فقط اونارو عذاب میدادم و نمی‌رفتم