2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

396 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من بالای سر پدر شوهر مادرشوهرم زندگی میکنم ده سال اینا هم ۲۴ ساعت مریض هستند سنی هم ندارن ولی به خاطر زندگی بدی که دارند و البته شاید چیزهای دیگه همش مریض میشن البته نوبتی هست یه سه ماه چهار ماه مادرشوهرم مریض مثالا تو این مدت سه بار دست پاش شکسته سنگ کلیه داشته چشمش عمل کرده پدرشوهرم دوبار قلبش عمل کرد بالن زدن کمرش عمل کرده یه مدت همرویید داشت و هزاران درد مرض دیگه منم دیگه واقعا بریدم از وقتی پسرم کلاس های آنلاین داره وقت نمیکنم برم چون از صبح اسیر کلاس های آنلاینم شب هم تکالیفش ولی اینا چون بیشعور هستند ونمی دونند کلاس آنلاین چیه نمی‌فهمند دیروز که رفتم پایین پدرشوهرم کلی چی بهم گفت که تو بی محبتی پایین نمیای ای رسمش نیست دختر آدم می‌ره عروس میاد از این گوه خوری ها شما باشید چیکار میکنید من این سری که دیگه کمرش عمل کرده زیاد نرفتم حالا جالب فقط توقع از عروس دارن وگرنه خودشون واسه مادرشوهرهاشون طرح هم خورد نمی‌کنند شما باشید چیکار میکنید یه راهنمایی بهم بکنید 

الان چند روزه از دست خانواده شوهر نخوابیدم همش گریه میکنم فقط واگذارشون کن ب خدا و اصلا بحث نکن ب شوهرت بگو توضیح بده و اگه پول دارین از اونجا برید

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كلا توى يه ساختمون زندگى كردن با خانواده شوهر اشتباه محض همش توقع دارن

جارى من با مادر شوهرم يه جا زندگى مى كنه اصلا رو نداده مادر شوهرم جرات نمى كنه بگه چى مى خورى كجا مى رى بيا پايين

از اول نبايد رو داد

خانواده شوهرمنم اینجورین،مادرشوهرمن گریه میکنه میگه مادرم مریضه ولی یه دکتر نمیبرتش!یه استکان براش اب نمیزنه،همه توقعشون از عروسه،یه سره میگه عروس باید فلان کنه بهمان کنه،ما پیر شدیم مارو نگه داره(فقطم من بدبخت از بقیه عروسا وپسرا سلب مسئولیت میکنه )،ولی من اصلا محل نمیذارم چون خیلی اذیتم کرده،انگار داره قصه میگه اصلا گوش نمیدم جوابم نمیدم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

حق داری. واقعا شرایط منم دقیقا همینجوره خیلی سخته کسی.هم درک.نمیکنه آدمو

دارم رندگیمو به امید اون یه درصدی که شاید مستقل بشیم رد میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
الان چند روزه از دست خانواده شوهر نخوابیدم همش گریه میکنم فقط واگذارشون کن ب خدا و اصلا بحث نکن ب شو ...

وای چرا عزیزم

باور کن همه ما داریم با خانواده شوهر

ولی من دیگه خودمو اذیت نمیکنم 

خداییش رسیدگی به پدر و مادر وظیفه دختره  پسر هم دوا و دکتر ببره د بیاره

والا من مادرم رو ویلچر بود،شوهرم اومد سر ویلچر رو بگیره بلند کنه،برادرام گفتن نه.نمیدونم این چه فرهنگیه که بعضیا فکرمیکنن عروس وظیفه داره،عروس وداماد غریبه ن به اونا چه اخه!تو زحمتی هم کشیدی برا بچه ت کشیدی 

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
وای چرا عزیزم باور کن همه ما داریم با خانواده شوهر ولی من دیگه خودمو اذیت نمیکنم 

من و شوهرم با خونواده شوهرم مشکل داریم خیلی بی منطق و خدانشناس هستن بی انصافن برگشتم میگم دخترت بهم فحش پدر داده مادرشوهرم میگه چی میشه داده ک داده میگم بی جا کرده کسی حق نداره ب خانوادم توهین کنه میگه ادبتووووو منم گفتم دختر شما ادب نداره سی و اندی سالشه فحش اونجوری داده من بی ادب شدم جالبه پدرشوهرم دو روز بعد اومده خونمون منو شوهرمو ب فحش کشیده ک دو شبه نخوابیدم ب من گفتی بلد نیستی بچه تربیت کنی!بدبختی پدرشوهرم خونه داده کلی هم ب خونه رسیدیم شوهرم میگه پول جمع کنم قید خرجی ک واسه خونه کردم میزنم و میریم ولی متاسفانه فعلا پول نداریم باورت میشه چند روزه کارم شده فکر و فکر و اه و گریه و شب بیداری؟چند شبه سر هم یه ساعتم نخوابیدم هر چی شوهرم میگه دایورت کن واست مهم نباشه و هزارتا حرف میزنه آرومم کنه نمیتونم جز خوبی کاری نکردم اما از حسادت همشون دشمنم شدن مادرشوهرم در مورد من چه دروغا که به پدرشوهرم نگفته....از در و دیوار این خونه بیزارم دلمون میخواد بریم ولی نمیتونیم ب خاطر پول....شوهرم بدجور دلش شکست پیش شوهرم چ توهینایی ک ب من نکرد شوهرمم جوابشو میداد ب اونم فحش میداد و تحقیر بعد اشک شوهرمو در اورد شوهرم گفت زن منه من میشناسمش اشتباه میکنی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
الان چند روزه از دست خانواده شوهر نخوابیدم همش گریه میکنم فقط واگذارشون کن ب خدا و اصلا بحث نکن ب شو ...

مشکل همینه ما از همه لحاض به این وابسته هستیم شوهرم پیش پدرش کار می‌کنه حقوقی بهش نمیدن حتی ماشینمون هم به نام خودشون اینا نمیزارن پسرشون به جایی برسه پسر غلامشون زن هم کنیزشون اینجوری فکر میکنند 

مراقبت از پدر و مادر وظیفه فرزندان هست

نه عروس و داماد

تمام

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست