2777
2789
عنوان

دوستان کسی هست نی نیش موقع دندون در اوردن اسهال یا تب نکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 40 پست
ممنون عزیزم فقط عدسی چقد عدس بریزم؟حلیم ۲ قاشق غذا خوری گندم بریزم؟نصف ماهیچه واسش زیاد نیست؟تو سوپش ...

عزیزم حلیم اونقدر که گفتم تا دو روز یه سه روز میتونه بتوره تو ظرف در بسته تو یخچال بزار فردا صبحشم بده یا شبم یکم بده نه که همشو یدفه بدی . عدسم دو سه قاشق خیس کنی با دو بند انگشت سیب زمینی چند وعده داره. هر روز نمیشه پخت که

روانشناسی کودک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب با پوست بپزم بعد پوستش بگیرم یا بدون پوست بپزم؟به نظر نمیوفته تو گلوش یهو زیاد بخوره؟

لدون پوست بپز پوستشو بگیر بعد یذره اب بریز یه سر قاشق چای خوری شکر‌. بعد اندازه حله قند خورد کن بعد بمز نرم میشه راحت قورت میده

روانشناسی کودک
اول با پوست بپزم بعد که پخت شکر بزنم؟

نه عزیزم اول پوستشو بگیر خورد کن یا نازک بعد یه لیوان کوچک اب بریز تو ظرف کوچک یه سر قاشق چای خوری شکر اگه گلابم دوست داری یه قاشق چای خوری بریز بزار ابش که جوش اومد سیب و بریز درشو بزار هی چک کن تا نرم شد برش دار

روانشناسی کودک
لدون پوست بپز پوستشو بگیر بعد یذره اب بریز یه سر قاشق چای خوری شکر‌. بعد اندازه حله قند خورد کن بعد ...

کره چه مارکی خوبه؟چقد کره بریزم واسه صبحونه تو زرده تخم مرغ و سیب زمینی؟عزیزم سبزی پلو رو هم بگو چجوری درست کنم؟شرمنده به خدا انقد سوال میکنم اخه نی نی اولمه تجربه ندارم زیاد و اینکه خیلی میترسم یه چیزی بهش بدم که خوبش نباشه

کره چه مارکی خوبه؟چقد کره بریزم واسه صبحونه تو زرده تخم مرغ و سیب زمینی؟عزیزم سبزی پلو رو هم بگو چجو ...

کره میهن خوش طعم و عالیه. اندازه یه نخود بنداز اگه بچت مدفوعش شل بود یه نصف نخود بریز. سبزی پدویی من از بیرون اما ده میگیریم دو قاشق برنج خیس میکنم یه نخود کره یه قاشق سبزی پلویی خورد شده اب میزیم و میپزم نمک زیر ۱ سال نمیدادم.فقط بگو تو سبزی پلوییت اسفناج نریزه زیر ۱ سال خوب نیست اگه اعتماد نداره نیم کیلو جعفری بگیر خودت پاک کن خورد کن بسته های کوچیک کن تو فریزر. بچت راه میره؟

روانشناسی کودک
نه عزیزم اول پوستشو بگیر خورد کن یا نازک بعد یه لیوان کوچک اب بریز تو ظرف کوچک یه سر قاشق چای خوری ش ...

پیاز مشکلی نداره تو غذاش بریزم؟اخه هر کی دیدم میگه پیاز زیر یه سال خوب نیست بدی