2777
2789
عنوان

وای خدا خسته شدم!

87 بازدید | 9 پست

چند وقته خواهرم شپش گرفته...متاسفانه به منم منتقل شد...غصه‌ی من خوده حشره ها ینی شپشا نیست من مشکلم تخماشونه...هرکاری میکنم نمیرن..خانوما شماها راهکاری سراغ ندارین؟

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

باید بری حموم سرتون بانرم کننده زیادبشورین بعد دونه دونه تخمهااز سرم دیگه جداکنید

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپوش رو از داروخونه بگیر یه شونه مخصوص داره همه ی تخماشون میریزه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

باید بری حموم سرتون بانرم کننده زیادبشورین بعد دونه دونه تخمهااز سرم دیگه جداکنید

خب اگه نرم کننده بزنم موهام نمیریزه؟  

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

برین حموم زیر آب با شونه ریز ریز شانه کنید

بعد خواهرتون همه موهاتون رو بگرده دونه ای تخمش نمونه

کل خونه رو محکم جارو بکشین

تشک و بالشتاتون رو بزارین تو کیسه زباله یه ماه سمتش نرین

لباساتون و شانه و اینا هم اگه میتونین بپیچین تو کیسه برا یک ماه

و دیگه اینکه هر دو سه روز سرتون رو مایونز بزنین و بعد پنج ساعت بشورین

ما با این کارا شپش ها ریشه کن شدن

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
خب اگه نرم کننده بزنم موهام نمیریزه؟    

نزنیم از شپش میریزه...ببین اول سرتوکلا باروغن بادام چزب کن حسابی تا کل زندهاش بمیرن.بعددوساعت برو حموم کل سرتوباشامپوبشور بعد یه دوتا مشت پر نرم کننده بزن که تخمها نصف بیشترش میریزن چون چسبناکن باشامپو درنمیان...بعد بیابیرون باقی موندشم خودتون جداکنیدوگرنه سالهاباهاشون درگیرین هرکی هم بیادخونتون میگیره

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

مرسی عزیزان  فقط دعا کنین زودتر بره چندماهه درگیرشم فکر نمیکردم انقد مزخرف باشه...