2777
2789

من دارم افسردگی می‌گیرم بچم ۲سلسله ناخواسته فهمیدم باردارم در صورتی که اصلا به بچه دومی فکر نمیکردم و‌میخواستم همین یکی رو همه وقت و‌زندگیمو‌ براش بزارم الان احساس می‌کنم دیگه هیچی واسه خودم نمیمونه دیگه از قبل داغون تر میشم ‌و با  بچه دوم  هیچی ازم نمیمونه و به دخترممم ظلم کردم یکی میاد که همه چیز باید تقسیم بشه بینشون ‌دلم براش میسوزه ولی هیچ کاری هم نمیتونم بکنم کسی مثل من بوده چی شده حسش عوض شده!؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردای تولد یک سالگی پسرم فهمیدم حاملم

هت و نردیک نه سال هستن

اولش سخت بعدش عاااالییی

درک میکنم‌من حتی افسردگی گرفتم ولی میگذره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

سخته ولی لذت بخشه .منم دوقلو دارم الان ۷سالشونه ودوباره دوقلو باردارم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

دوست گلم من بچه هام 2 و نیم سال فاصله دارن 1 سال اول بعد تولد دومی توی جهنم واقعی بودن وای که چقد سخت بود ولی وقتی پسرم 2 ساله شد روزی هزار بار خداروشکر میکنم که با فاصله کم آوردم و همبازی شدم صبح زدو با هم بیدار میشن میرن دستشویی با هم صبحانه میخورن با هم بازی میکنن اصلا نمیگن مامان پاشو یا کجایی من تمام وقتم آزاده دایم در حال بازی کردن و چقد بهشون توش میگذره اگه برگردم عقب فاصله کمتر انتخاب میکنم چون بچه چیزی تقسیم نیمشه بلکه میتونه با ووسایلش با ه بازی بازی کنه و چی از این بهتر یه اتاق پر وسایل ولی بچه تنها هیچ فایده نداره ولی دوتایی با ساده ترین چیز خوش میگذرونن خداروشکر کن چون روزهای خوبی در انتظارته

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

سخته ولی لذت بخشه .منم دوقلو دارم الان ۷سالشونه ودوباره دوقلو باردارم 

واییی عزیزم خدا حفظشون کنه سختیشووو چه کار میکنی من از وقتی فهمیدم باردارم همش دارم گریه میکنم