2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا چقدر بیشعورن بخدا قسم. ی چیزایی مینویسن ک ادم اصلا ندونه چکار کنه باهاشون. دختره بیشعور تو ک خودت نماز شب نمیخونی چرا میای چیزای ترسناک تعریف میکنی. برداشته نوشته زنداداشم تو نماز شب صدای نعره شیطانو شنیدو فلانو فلان. قصد نماز شب کرده بودم از وقتی اینو خوندم از ترس شنیدنش نمیتونم برم نماز بخونم اخه چرا همچین چیزایی رو میاین مینویسین . نمیدونم چند نفرو مثل منو حالشونو بد کردین ک نتونستن بخونن ولی ثواب ک نمیکنید گناهم میکنید بدتر. من ی جوری شدم میترسم بخونم هرشب از وحشت تصورش نمیتونم نماز شب بخونم .ارزو بدل شدم ک اینکارو کنم تنها زندگی میکنم تمام وجودمو ترس برمیداره بخاطر حرفش . خدا لعنتت کنه . اینجور ادما کلا مانع حال خوبت با خدا هستن ن میخونن ن میذارن بقیه ب جایگاهی برسن . بخدا بعضیاتون اصلا حرف نزنید نمیمیریدا .لال شید خیلی بهتره . لال شید خواهشا اگر حرف ارامش بخشی بلد نیستین بگین

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد
بعضیا چقدر بیشعورن بخدا قسم. ی چیزایی مینویسن ک ادم اصلا ندونه چکار کنه باهاشون. دختره بیشعور تو ک خ ...

دروغ گفته به نظرم 

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد؛من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💪😌 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد...😎✌از خود قامتی خواهم ساخت به بلندای آسمان،همان قدر دست نیافتنی💟😍
من میخام چله حق شناس بگیرم و کسی ازش حاجت گرفته ؟

ببخشید چله حق شناس چه جوریه میشه توضیح بدی؟ 

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد؛من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💪😌 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد...😎✌از خود قامتی خواهم ساخت به بلندای آسمان،همان قدر دست نیافتنی💟😍
هروقت ترسیدی آیت الکرسی بخون 

باورت نمیشه هرچقدر ایه الکرسی میخونم ترس و اضطرابم از بین نمیره 

شب ک میشه حالم بد میشه  نیمه شب از ترس دیدنش یا شنیدنش میرم میخوابم میترسم بخونم ی چیزی ببینم یا بشنوم یا ی اتفاقی بیوفته از ترس سکته کنم 

حالم بده تورو خدا دعا کنید از وقتی شنیدم میترسم نماز شب بخونم 

نمازامو میخونم اما از خوندن نماز شب وحشت دارن فکر میکنم قراره اتفاق ترسناکی بیوفته 

از وقتی اونو گفته از خیلی جیزا میترسم و چون تنهام ترسام از بین نمیره😔

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند که با خودش صد نرسد،من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،تو نیک نبینی و به من بد نرسد
دروغ گفته به نظرم 

اینجور ادما عمدا میان ترس تو دل ادم میندازن انگار خود شیطانن ‌. مطمعنم خیلیا مثل من حالشون بد شده مخصوصا هم ک تنها باشی

چند شبه نمیتونم ب ترسم غلبه کنم هرکاری میکنم نماز شبمو بخونم ترس تصورش مانعم میشه 

باورت نمیشه هرچقدر ایه الکرسی میخونم ترس و اضطرابم از بین نمیره  شب ک میشه حالم بد میشه   ...

چرااینهمه خودت وبه خاطریه حرفی که معلوم نیست راسته یادروغه اذیت میکنی هیچ موجودی نمیتونه بدون اذن خداکاری بکنه 

عزیزم اگه نمازشب فایده ی روحی برای ماادم هانداشت که اینهمه سفارش نمیشد 

تو اینهمه امام وعلمای دین ازفایده ش گفتن رو بیخیال شدی گرفتارحرف یکنفرشدی که حتی باچشم خودت هم ندیدی راست ودروغش رو 

اولین شب بایک رکعت نماز وترشروع کن 

ازشبای  دیگه  بیشترش کن

چرااینهمه خودت وبه خاطریه حرفی که معلوم نیست راسته یادروغه اذیت میکنی هیچ موجودی نمیتونه بدون اذن خد ...

😔😔😔 متاسفانه همونجا با خوندن حرفش ترس عجیبی رفت تو وجودم و هر وقت قصد نماز شب میکنم ی ترسی میاد سراغم ک نکنه صدای نعره ای بیاد 

اصلا دوستندارم همچین چیزیو تجربه کنم 

نمیدونم با ترسم چکار کنم حالم خیلی بده 

همش فکر میکنم اگر نماز شب بخونم یا میبینمش یا صدای نعره هاشو میشنوم 

فکرو روانم بهم ریخته خیلی ناراحتم ک باعث شده نتونم نماز شبمو بخونم 

ی سریا میگن چادرمونو کشید ی سریا میگن نعره بلندی زد ی سریا میگن دیدیمش 

واقعا افکارم کاملا بهم ریخته 

اکر قرارباشه نماز شب وحشت تو دلم بندازه نمیتونم هرگز بخونمش

باور کن که ربطی نداره

یکی میخونه دو روز بعد حاجت میگیره فک میکنه از اون بوده

شما ۵ سال میخونی حاجت نمیکیری فک میکنی از اینه 

به هیچی ربط نداره باید خدا بخواد والسلام