2777
2789
عنوان

خانما بیاید بگید از کجا شروع کردید و به کجا رسیدید تو زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه من الا شوهرم سه تومن میگیره یک و پونصد قسط بقیش خورد و خوراک

ازنظرمن که نمیشه ولی خب نطرشما فرق میکنه چون اگه به من یک وپونصد بدن یکی ودوهفته بدون اینکه خرج خاصی داشته باشم اونم تنهاباشم نه متاهل بیشتر نمیکشم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
باورت میشه الا تازه خونه مادر شوهرمو خریدم میخوام بسازم

مبارک باشه امیدوارم بیشترهم پیشرفت کنی 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
من خوانواده همسرم خیر نداشتن ولی شرم نداشتن فقط شوهر خواهر شوهرم کمکمون کرد

نه اینا کلا میگفتن به حرفش گوش نده پولاتو بده به ما یا برو از فلانی قرض کن برا ما 

خونه تازه هم ساختم 

یدونه شیرینی نگرفتن 

زنگ زدن فحش هم دادن 

نه  اینکه وظایف اون ها رو دارم انجام میدم 

😐تشکر میکنن

البته شوهرم خییییلی خوبه اما اونا فجیع بیشعورن 

من از اونجا رسیدم اینجا نه فقط من هر هفتا هم عروسام شوهرمم اخلاقش عصبی و پرسپولیس دو اتیشس از نوع خونه خرابکن ولی تا حالا یه لارم حرف زلاق رو نزدم جوونا زندگی بازی نیست ها هی تند تند بگید طلاق