2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه

99 بازدید | 14 پست

من خیلی لاغرم تقریبا ۱۰کلیو کمبود وزن دارم😫

باشگاه هم ثبت نام کردم ولی گفتن باید بخوری تا چاق شی وگرنه از اینم لاغر تر میشی 

همسرمم از این موضوع خیلی ناراحته اونروز میخاستم یه شلوارک بخرم میگه اخه اون به چه درد تو میخوره به تو نمی یاد لاغری🥺😭

میشه بگین من چی بخورم زودتر بدنم رو فرم بیاد و چیکار کنم 🥺

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین:) مرسی از قلبای زیباتون💋

شیر خشک بخور

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدم ۱۶۸ وزنم ۵۴  میگن که باید وزنم ۶۸باشه 😐

خوش به حالت من قدم ۱۶۸ ولی وزنم ۶۵ 

خیلی چاق شدم  

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹