2777
2789

سر خود میخوای بخوری؟

به خواب که ربطی نداره هیچ واسه خانومای تو سن باروری اونقد عوارض داره که نگو

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دکتر داده منم تو شیردهیم ۲۰سالمه 

واسه شیردهی نمیدونم ولی خیلییییییی کم پیش میاد به خانومای سن باروری این دارو رو بدن میگم چون خیلی عوارض داره حالا دقیق یادم نیست تو شیردهی عوارض داشت یا نه

پیشنهاد میکنم یه متخصص مغز و اعصاب دیگه هم بری

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
واسه شیردهی نمیدونم ولی خیلییییییی کم پیش میاد به خانومای سن باروری این دارو رو بدن میگم چون خیلی عو ...

منم ۴ماهه دست نگه داشتم از ترس عوارضش پیش یه دکتر دیگه میرم حتما

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃
امی تریپتیلین چی اون برا خواب خوبه ؟ دکتر این دوتا رو داده 

اره اون خوبه

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
خب اگر پزشکتون تجویز کرده و شما هم گفتی خب بخور ولی واقعا نمی‌دونم بد باشه یا نه 

خیلی ریسکه بزرگی برا خودم بدرک برا بچم میترسم بد باشه خیلی داغونم

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃
میتونی شیر خشک بدی ؟؟ مشکلت خیلی حاده ؟ میتونی صبر کنی شیردهی تموم شه؟

یعنی تا الان همه تلاشمو کردم شیرش بدم اما چه فایده هر ازگاهی استامینوفن خوردم تا بخوابم بیچاره بچم 

الرژیکه شیرخشک الرژیکم افتضاح گیر میاد الان از سر مجبوری اپتامیل پپتی ۲ هراز گاهی به بچه ۵ماهم میدم چون یکش نیس 😞

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃