2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور چیزا رو با شوهرت برو بخر

از این به بعدم پاتو بکن تو یه کفش بگو من از این به بعد با خودت میخوام برم خرید بگو مگه من با مامانت ازدواج کردم

یعنی در ماه یه روز وقت نداره برای تو بزاره که با هم برین خرید

وا با این سن چ معنی داره اون و بندازی دنبال خودت..من ۲۰ سالمه خودم بانک میرم خرید میرم دکتر میرم با دوستام بیرون میرم باشگا میرفتم مهمونی میرن هر چیم دلم بخاد میخرم .

مگه بچه مدرسه ای ک بخای با دهن اونا زندگی کنی و همش اون بیفته دنبالت..شوهرت باید بهت ازادی بده

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
وا با این سن چ معنی داره اون و بندازی دنبال خودت..من ۲۰ سالمه خودم بانک میرم خرید میرم دکتر میرم با ...

اوایل با شوهرم میرفتم تنها نمیزاش برم ولی همین ک میگفتم میگفت باشه بیا خودم میبرمت ولی الان دیگه مستقل شدم و میدونع از پس خودم بر میام میزاره

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪

عزیزم خب به مادرشوهرت  نگو داری میری خرید بگو میخوام برم قدم بزنم دلم گرفته بعد برو خریداو بکن اومدی یواشکی بزار تو کشو لباسات به شوهرتم نشون نده اون روز بعدا که پوشیدیش اگه گفت از کجا آوردی بگو یروز با مامانت رفته بودیم بیرون خریدیم یا نه چون پیامک خرید برا شوهرتون میره بگو از همین مغازه نزدیو خونمون که فروشندش خانومه خریدم یا اگه پیگیر نیست بگو خرید خونست 

اسی تنها برو . گولش بزن نگو میخوام برم خرید بگو میخوام برم خونه مامانم یا بگو با دوستام میخوام برم خرید یا مستقیم بگو چنجا کار دارم شما نمیتونید بیاید 

ینی چی هر جا خاستی بری میادش 

من خواهرم مادر شوهرش اینجوری نیس ک نظر بده و دخالت کنه هاااا ولی خیلی حساسن میترسن مثلا بدزدنت😅 ولی خب جلوشون ایستاد

بعدش گفتم خوب چیکارکنم خودت که نمیبریم بازار وقتی ام خودم میرم مامانت همش هست بعد دوباره الان مامانش ...

به خدامادرهمسرم برام میخره ...بعدمیده به من منم آب میشم 

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
مجبورم همشم تو همه خریدام دخالت میکنه 

یکی همین جا گفت به یه ورتم نباشه حالاشمام همین طوربه یورتم نباشه

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

من عمممممراً اجازه بدم در مورد زندگیم اظهار نظر کنن 

خواهر شوهر کوچیکم۱۳سالش بود توو عقد،عید دیدنی خونه عمه شوهرم بودیم،جلچ اونا بهم گفت:این چیه پوشیدی؟یه لباس بهتر میپوشیدی....چنان قشقرقی راه انداختم که شوهرم باهاش دعوا کرد،گریه افتاد...دیگه اون اولین و آخرین فضولیش بود... 

پدرشوهرمم چند باری فضولی کرده،توو فکر اینم برا بستن دهن اون چکار کنم  

بعدش گفتم خوب چیکارکنم خودت که نمیبریم بازار وقتی ام خودم میرم مامانت همش هست بعد دوباره الان مامانش ...

بنظر من جلوی کسی لباس فانتزی نخر تا ازین داستانا پیش نیاد و توی خصوصی ترین مسائلت دخالت نکنن

یا خودت تنهایی برو بخر یا آنلاین بخر 

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

واااا مگه رو شدن میخاد مگه با برادرشوهرت رفتی خرید که شوهرت اینو میگه .حقشه یه لباس زیر داغون بپوشی ...

اوووف از این دسته ادماست که هرچی بپوشی هیچی نمیگه مث پیرمردها ولی من دلم میخواد تاجوونم حسابی بخودم برسم