2777
2789
عنوان

رنگ مووو کمکککککککک

222 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها

من موهام تهش لایت داشت گفتم برم ی رنگ کنم یکدست بشه آرایشگر گفت دکوپاژ کنیم. بعد رنگ گذاشت شد رنگ هویج .فرداش گفتم تیره کن . رنگ ماهاگونی گذاشت الان ی هفته نشده دوباره داره به رنگ هویجی برمیگرده....تو رو خدا بگید چکار کنم ؟؟؟؟دکوپاژ تا چه پایه ای؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخا دکوپاژ وقتیه بخوای رنگ تیره رو پاک کنی واسه لایت که دکوپاژ نمیکنن اول برو اون آرایشگاه رو آتیش بزن سر راه یه رنگ شکلاتی با دودی بخر قاطی کن بزن به موهات

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
آخا دکوپاژ وقتیه بخوای رنگ تیره رو پاک کنی واسه لایت که دکوپاژ نمیکنن اول برو اون آرایشگاه رو آتیش ب ...

پس چرا این دکوپاژ کرد؟بنظرت هر چی بزارم مثل دکلره زود میره؟ دکوپاژ تا چه پایه ای؟میخوام تیره بشه

N2 بذار اولش مشکی پر کلاغی میشه بعد از چند بار شستو شو قهوه ای تیره میشه البته یه کم تناژ قرمزی شاید داشته باشه بعد از چند ماه

شادم که تقدیر من اینگونه رقم خورد ... شاعر بشوم از تو چشمت بنویسم 😍♥️😘