2777
2789
عنوان

رنگ مووو کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 31 پست
پس چرا این دکوپاژ کرد؟بنظرت هر چی بزارم مثل دکلره زود میره؟ دکوپاژ تا چه پایه ای؟میخوام تیره بشه

والا اون کار اصلا دکوپاژ نیست دکوپاژ یعنی رنگ تیره رو از تو موهات بکشه بیرون برات دکلره کرده به پایه نرسونده دیگه فکرش رو نکن خودت شکلاتی و دودی رو قاطی کن بزن ولی بهش زنگ بزن بگو فهمیدی چیکار کرده حتی میتونی اتحادیه شکایت کنی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اون کار اصلا دکوپاژ نیست دکوپاژ یعنی رنگ تیره رو از تو موهات بکشه بیرون برات دکلره کرده به پایه ...

کلا موهامو نارنجی کرد نمیدونم چ رنگی گذاشت بعد خوشم نیومد گفتم تیره کن ماهاگونی گذاشت اونم بعد چند بار حموم رفت 

کلا موهامو نارنجی کرد نمیدونم چ رنگی گذاشت بعد خوشم نیومد گفتم تیره کن ماهاگونی گذاشت اونم بعد چند ب ...

چون موهات رو دکلره کرده بوده هرچی بذاری بعد حموم میره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
عزیزم شکلاتی و دودی چ شماره ای؟ 

شکلاتی که خودش شکلاتیه بعضی کاتالوگها دارن دودی رو هم منکه موهات رو ندیدم به فروشنده نشون بده یا دودی یا زیتونی قوی ولی زیربار واریاسون نرو چون اونم‌با حموم میره

N2یا n3چی اونم میره؟حالم خیلی بده موهام داغون کرده

عشقم مو دوباره درمیاد حالم بده چیه ؟؟ n1 n2 فکر نکنم رو موهیی که قرمز شده خوشگل شه میترسم ریسکی باشه معمولا خود فروشنده ها خوب راهنمایی میکنن ازش بپرس