2777
2789
عنوان

دانشگاه

93 بازدید | 15 پست

سلام چندروز دیگه انتخاب واحد دانشگاهمون برای ترم بعد هست و سوال من اینه که بر چه اساسیه که قبل امتحانات پایان ترم1مون و دونستن نتایج،باید برای ترم 2انتخاب واحد کنیم!؟ خب اخه قاعدتا باید اول امتحانات این ترم تموم بشه و از قبولی و مشروطی هامون مطلع بشیم بعد برای ترم بعد انتخاب واحد کنیم چون خیلی از درس ها پیش نیازشون از درس های ترم قبله! 

😂😂بالاییا خوابیدن دیگه بیدار شدن باز

ترمای قبل اینجوری نبود بلافاصله بعد از تمومی امتحانا میگن باید انتخاب واحد کنید البته نمره های ما اومده ولی معدل نه😂معلوم‌نیست چی فکر کردن

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

اول امتحاناتو میدی بعد انتخاب واحد میکنی مگه میشه مگه داریم قبل امتحانا

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ترم یک هستم هنوز امتحان ها شروع نشده چیزی هم مبنی بر انتخاب واحد به ما نگفتند🙄البته اینا می‌دونم که برنامه ی دانشگاه ها فرق میکنه

قومی متفکرند اندر ره دین قومی به گمان فتاده در راه یقین میترسم از آن که بانگ آید روزی کای بیخبران راه نه آنست و نه این🌺🌺🌺

این احتمالا پیش ثبت نام هست

شما اگه روی چارت، واحد بردارید، روز ثبت نام قطعی دیگه نیاز نیست کاری انجام بدی 

یکی از دوستام که دانشگاه امیرکبیر هست اینو گفت

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

اره واقعااا

شاید فکر کردن توو حذف و اضافه بردارن اگ درسی ام کسی مشروط شد🙄

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
برای ما اخه انتخاب واحد قبل امتحانات پایان ترمه 

😂پس میخوان به زور قبول شین دیگه

پیش نیاز لازمه 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

کلا ادمو اسیر میکنن الان برمیداری بعد که تموم شد این ترمتون، اگه چیزی افتاده باشی از حذف و اضافه استفاده میکنید