2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد رشته زبان؟

26765 بازدید | 33 پست

میخوام زبان بخونم مترجمی

چطوره؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم مترجمی خوندم

ببین اگه واقعا زبانت خوبه و میدونی ک تا تهش میری ادامه بده

در غیر این صورت وقتتو هدر نده

چون واسه استخدامی هم خیلی کم میگیرن

رشته های تربیتی پیام نور بخونی بازار کارش بهتره

عزیزم.من خوندم هیچی نشدم.آموزشگاه میربتم یه مدت که الان به خاطر کرونا بسته شد.عوضش هم کلاسیمون الان کتاب ترجمه میکنه.باید ببینی از پسش برمیای با اعتماد به نفس بری جلو؟زمان برگرده آموزش میخونم.

میشه با قلب مهربونت یه صلوات برام بفرستی؟آموزش زبان با قیمت مناسب

خاله ام آموزشگاه زبان دارند که خیلی هم معروف هست خودشون برای جذب مربی آزمون میگیرن متقاضیان بالا هستند، همیشه بچه هایی که مدارک آزاد دارن نمره بالاتر دارن نسبت به کسانی که صرفا مدرک دانشگاهی دارن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اگر واقعا عاشقش باشی و عالی صحبت کنی موفق میشی وگرنه فارغ‌التحصیل زبان زیاد ریخته از اون طرفم خیلیا از طریق کلاس از فارغ التحصیا هم جلو میزنن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
من الان دانشجوی فوق لیسانس اموزش زبانم خیلی دوستش دارم کارشناسی هم ادبیات انگلیسی خوندم. برای خانوما ...

عزیزم آموزش زبان سخته؟بهترین منبع کدوم بود؟

میشه با قلب مهربونت یه صلوات برام بفرستی؟آموزش زبان با قیمت مناسب