ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم.من خوندم هیچی نشدم.آموزشگاه میربتم یه مدت که الان به خاطر کرونا بسته شد.عوضش هم کلاسیمون الان کتاب ترجمه میکنه.باید ببینی از پسش برمیای با اعتماد به نفس بری جلو؟زمان برگرده آموزش میخونم.
میشه با قلب مهربونت یه صلوات برام بفرستی؟آموزش زبان با قیمت مناسب
خاله ام آموزشگاه زبان دارند که خیلی هم معروف هست خودشون برای جذب مربی آزمون میگیرن متقاضیان بالا هستند، همیشه بچه هایی که مدارک آزاد دارن نمره بالاتر دارن نسبت به کسانی که صرفا مدرک دانشگاهی دارن
اگر واقعا عاشقش باشی و عالی صحبت کنی موفق میشی وگرنه فارغالتحصیل زبان زیاد ریخته از اون طرفم خیلیا از طریق کلاس از فارغ التحصیا هم جلو میزنن
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.