2777
2789
عنوان

مامان هایی که نی نی هاشون با رحم اجاره ای بدنیا اومدن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 7756 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من سندرم راکی تنسکی دارم

یعنی رحمتون کوچیکه؟ ببخشید من اطلاعم کمه راجع به این وساله. راستش منم رحمم تک شاخه اولش خیلی نگران شدم ولی یعد دیدم میشه باردار شد ریسک زایمان زودرس داره که باید کنترل بشه. ببخشید نمیخواستم ناراحتتون کنم. امیدوارم به زودی مادر شید حالا خودتون یا رحم اجاره ایی یا هرچی❤️

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
عزیزم بچه بیفته که اون خانم پولی نمیگیره

چرا اوپرا جان 

متاسفانه شده 

هر سه ماه یه بار پول میگیرن 

یکی از دوستانم ده میلیون داده بوده طرف رفته بوده سقط کرده بود ...

به مرحله دوم نرسید اصلا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیز یه آشنا پیدا کن  چون دوستان من ضرر کردن شدید  نکنه اولین مرحله پول رو میگیرن بعد سق ...

مگه الکی میرفت شکایت میکرد مردم  سرهرچیز کلاهبردار شدن😶

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
میشه بگین چجوری پیدا کردن این خانومو من خیلی نگرانم ۳۰ تا ۴۰ درصد واقعا کمه برا این روش تنها راهم ای ...

بعد خرج و مخارجش چطوریه؟اون خانوم که رحمش رو داده بنده خدا که خورد وخوراکو هزینه ش با شما میشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج ...
چرا اوپرا جان  متاسفانه شده  هر سه ماه یه بار پول میگیرن  یکی از دوستانم ده میلیون ...

قانونی باید وکالت و قرارداد بنویسند

اگه به دلیل غیر پزشکی سقط بشه باید غرامت بدن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ایشالا یه مورد خوب و امین گیرت بیاد استارتر

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
مگه الکی میرفت شکایت میکرد مردم  سرهرچیز کلاهبردار شدن😶

شکایت چی ...

انقدر اینکارو میکنن 

چیه این مملکت درسته این باشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️