2777
2789
عنوان

مامان هایی که نی نی هاشون با رحم اجاره ای بدنیا اومدن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 7756 بازدید | 121 پست
قانونی باید وکالت و قرارداد بنویسند اگه به دلیل غیر پزشکی سقط بشه باید غرامت بدن 

عزیرم چون شما اطلاعاتت بالاس ازت میپرسم و صرفا برای اطلاعات عمومی میخوام بدونم

دهنده رحم باید حتما بیوه یا مطلقه باشه؟

هزینه‌ها به چه صورته؟ مثل اجاره منزله؟ یه رقم پیش میگیرن و یه مقدار هر ماه؟

قیمت چجوریه؟

مراقبت‌های پزشکی و بارداری با خود دهنده‌س یا به عهده والدین؟

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه بیفته که اون خانم پولی نمیگیره

به من همون مرکز گفتن که بیوفته بچه اون هزینه ماه به ماه میدین نباید بده چون اون خانوم دارو مصرف کرده و این هزینه اینکه بدنش در معرض دارو قرار گرفته

هر وقت این پیام رو دیدی برای دل منم دعا کن😔

عزیز توی دوستانت آشناهات بسپر یه خانم برات پیدا کنن 

یکی از دوستانم میگفت توی ورامین کجاس اونجاها هم خانمهای فقیر زیادن اینکارو میکنن 

خودتون بگردید 

توی کانون فرهنگی منطقه فقیر نشین برید بگید مطمئن باش خانمهایی هستن کمکتون کنن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیز یه آشنا پیدا کن  چون دوستان من ضرر کردن شدید  نکنه اولین مرحله پول رو میگیرن بعد سق ...

😱نه عزیز اشنا ندارم نه پول مرحله به مرحله بهش میدم

شکایت چی ... انقدر اینکارو میکنن  چیه این مملکت درسته این باشه

عزیزم این معامله خیلی راحت میشه شکایت کرد بعدش پزسک قانونی راحت تشخیص میدن سقط عمدی بود یا غیر عمدی اگه عمدی بود باید تاوان بده مگه میشه با دل مردم بازی کرد 

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
یعنی رحمتون کوچیکه؟ ببخشید من اطلاعم کمه راجع به این وساله. راستش منم رحمم تک شاخه اولش خیلی نگران ش ...

نگران نباشید با دارو کنترل میشه 

چرا اوپرا جان  متاسفانه شده  هر سه ماه یه بار پول میگیرن  یکی از دوستانم ده میلیون ...

وای دقیقا نگرانی منم همینه خیلی شنیدم از این دست اتفاقا افتاده

عزیزم این معامله خیلی راحت میشه شکایت کرد بعدش پزسک قانونی راحت تشخیص میدن سقط عمدی بود یا غیر عمدی ...

نمیدونم بابت شکایت من نشنیدم از خانمها 

چون طرف دارو مصرف کرده و ...حقش میدونن پول رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بعد خرج و مخارجش چطوریه؟اون خانوم که رحمش رو داده بنده خدا که خورد وخوراکو هزینه ش با شما میشه؟

بله عزیزم ماهایانه نفقه میگیره

قانونی باید وکالت و قرارداد بنویسند اگه به دلیل غیر پزشکی سقط بشه باید غرامت بدن 

خیلی دیدم قانونی بوده اینجور شده من مرکزم گفت قرارداد میبندیم باهاش

عزیرم چون شما اطلاعاتت بالاس ازت میپرسم و صرفا برای اطلاعات عمومی میخوام بدونم دهنده رحم باید حتما ...

عزیزم یه مبلغ با ماهیانه طی میکنی به اون خانوم میدی ماهیانه خرج خوراکش میشه دیگه اسکان دادن اینا اختیاریه 

نه تو قانون اصلی حتما باید متاهل باشه ولی بعضی مراکز مطلقه ام قبول میکنن

دلال دارن ک خیلی پول میگیرن ولی اینا ی اشنا تو بیمارستان  داشتن براشون پیدا کرد

دقیقا نمیخوام گیر دلالا بیوفتم معلوم نیست کیو به ادم معرفی میکنن متاسفانه من کسی ندارم