2777
2789
عنوان

رمان شاه شطرنج رو کی خونده؟قشنگه؟

1647 بازدید | 11 پست

من رمان اسطوره از این نویسنده رو خوندم فوق العاده بوووود.مومیایی و تب هم قشنگ بودم.حالا میخواستم بدونم شاه شطرنج قشنگه؟پایانش خوبه؟

یک جیگر منو لایک کنه😘

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

اره خیلی قشنگه

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.