2777
2789
عنوان

دوس دارم اینقد جیغ بزنم تا بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 110 پست
جامعه بده ولی دلیلی نداره طرف نفس هم نتونه بکشه،این ازدواج کنه چی؟چجوری هیچ نره بیرون ویاد بگیره تو ...

بله اینم هست 

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ینی چی این جامعه همینه اونا هیچ حقی ندارن منو اینجوری محدود کنن من اینقد محدودم که اگه میریم باز ...

دقیقا خود منی بخدا،یه ادم بی اعتماد به نفس وخجالتی،بعد الان میزنن توسرم که تو چرا زبل نیستی؟چرا رانندگی نمیکنی؟چرا کار پیدا نمیکنی؟بابا شما خودتون منو اینجوری بار اوردین

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

منم موقعیت شمارو داشتم‌

مدرسه پشت خونمون بود من و خواهرم یکسال تفاوت داشتیم بازم مادرم دوتامونو باهم میبرد.

ب زور هم چادریمون کرد منم تمام عزمم جزم کرد بعد دوبار کنکور دادن  گفتم شهر دیگه باید قبول بشم 

....رفتم دوسال دور بودم ولی تلفن هاشون حرفاشون یعنی آدمو تا مرز خودکشی میبرد

فکر‌کن اگر دیر گوشیمو جواب میدادم زنگ میزدن خوابگاه 

خوابگاه هم میگفت بابا دخترتون تو اتاقشه.

اخرشم انقدر فشار روم آوردن یه شهر دورم ازدواج کردم‌

خدا ازشون نگذره

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
دانشگاه که خبر مرگم اگه قبول میشدم که الان از شرشون راحت شده بودم مدرسه هم خودشون میبردنم

بابا سخت نگیر این دوران هم میگذره منم یک زمانی مادرم از این سخت گیریا داشت چند دفعه تنها جایی بری میفهمن از پس خودت برمیای دیگه بهت گیر نمیدن مخصوصا سعی کن دانشگاه قبول شی اون موقع یکم مستقل میشی 

خو پس محدود کردن به چه دردی میخوره

به نظر من خانواده هایی که بچشونو محدود میکنن و سخت میگیرن هیچ فایده ای نداره فقط باعث میشه بچشون ازشون فاصله بگیره و واسه انجام کاراش بهشون دروغ بگه 

دقیقا منم همینجوریم حتی خونه نزدیک ترین دوستمم ک میخوام برم از یه هفته قبل باید اصرار کنم که بزاره دو ساعت برم تازه خودشون برسوننم خودشونم بیان دنبالم😐واقعا خیلی خجالت میکشم دوسام میگن ۱۸ سالته نمیزارن از در خونه بری بیرون؟خرد میشم او لحظه

دقیقا خود منی بخدا،یه ادم بی اعتماد به نفس وخجالتی،بعد الان میزنن توسرم که تو چرا زبل نیستی؟چرا رانن ...

من میرم سوپر مارکت( وقتایی که خونه نیستن) دستو پامو گم میکنم نمیدونم چه غلطی باید بکنم عین دستو پا چلفتیا بعد با خودم میگم من برم دانشگاه چه غلطی بکنم؟؟

اخه ینی چی این جامعه همینه اونا هیچ حقی ندارن منو اینجوری محدود کنن من اینقد محدودم که اگه میریم باز ...

نه واقعابراشماکه ۱۹سالت شده دیگه زیاده روی میکنن 

دخترمنم۱۵سالشه خیلی محدودش میکردم دقیقامثل شمادیدم حتی میترسه قیمت بگیره الان کم کم دارم میفرستمش سوپرمارکت وبادوستایی که میشناسمشون برن خریدخیلی بهترشده

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
منم موقعیت شمارو داشتم‌ مدرسه پشت خونمون بود من و خواهرم یکسال تفاوت داشتیم بازم مادرم دوتامونو باه ...

منم رفتم شهر غریب دانشگاه،داداشم زنگ میزدمیگفت برات بپا گذاشتم اونجا حواست باشه،پرینت خطمو میگرفت و...هردیقه زنگ میزدن بهم،الانم یه شهر دیگه ازدواج کردم،میتونستیم شهرخودمون زندگی کنیم ولی من نخواستم،خیلیم تنهام واذیت میشم ولی میدونم برم اونجا نمیذارن زندگی کنم ازبس ازخودمو شوهرم ایراد میگیرن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
کاش تو مامانم بودی

ای جونم کاش