2777
2789
عنوان

دوس دارم اینقد جیغ بزنم تا بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 110 پست

درد بدیه😐💔

به منم اصن اجازه نمیدن حتی تولد دوستم که به زور گذاشتن برم وقتی برگشتم ی 5 دیقه دیر شد اینقدر سر کوفت زدن تا آخر اون شبو کوفتم کردن 

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉

هم توحق داری ناراحت بشی هم اوناسخت بگیرن

سختگیریشون دلیل بربی اعتمادی نیست جامعه بدشده هزارجورفکرمیادتوذهن ادم که نکنه اتفاقی بیفته 

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

خستم ازاین زندگی ک دارم بخداایقدع تحت فشارم ک حداندازع ندارع😭😭😭

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
واقعا محدود کردن کار خوبی نیس طرف یواشکی همه کار کن میکنه

نمونش خود من که اگه بدونن در نبودشون چیکارا کردم باور نمیکنن حتی اگه با چشم خودشون ببین:) پشیمون هم نیستم چون این پنهانکارو خودشون به بار اوردن 

خستم ازاین زندگی ک دارم بخداایقدع تحت فشارم ک حداندازع ندارع😭😭😭

حل میشه انشالله مشکلاتتون

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

شاید فکر میکنن نمبتونی از پس موقعیت خطرناک و تهدیدامیز بربیای

یا فکر میکنن که سست هستی و اگه کسی بهت پیشنهاد بده سریع قبول میکنی

توی طول روز بطور غیر مستقیم درباره اش حرف بزن

مثلا اگه تو فیلم دیدی یه دختر داره درخواست یه دوستی رو قبول میکنه،بگو وا؟!چه معنی میده بیخود فکرتو و حست رو درگیر میکنی؟دختر باید پیشرفت کنه نه اینکه از لحاظ عاطفی به یکی دیگه تکیه کنه

لابلای رفتارهای روزانه ات این چیزا رو بگو تا بتونی اعتمادشونو جلب کنی

دخترم همینجوری اعتماد منو جلب کرده😁من یه زخم خورده ام😁😁

هم توحق داری ناراحت بشی هم اوناسخت بگیرن سختگیریشون دلیل بربی اعتمادی نیست جامعه بدشده هزارجورفکرمی ...

جامعه بده ولی دلیلی نداره طرف نفس هم نتونه بکشه،این ازدواج کنه چی؟چجوری هیچ نره بیرون ویاد بگیره تو اجتماع باشع و گول نخوره ومادر یه بچه باشه و راه ورسم زندگی یادش بده؟ من تا عروسی کردم یه دیقه هم خونه تنهام نمیذاشتن کیلید بهم نمیدادن،الان بعد چندسال هنوزم عصبیم میکنه کاراشون که یادم میاد

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
حل میشه انشالله مشکلاتتون

التماس دعا ی صلوات مهمونم کن

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
التماس دعا ی صلوات مهمونم کن

چشم 💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

هم توحق داری ناراحت بشی هم اوناسخت بگیرن سختگیریشون دلیل بربی اعتمادی نیست جامعه بدشده هزارجورفکرمی ...

اخه ینی چی این جامعه همینه اونا هیچ حقی ندارن منو اینجوری محدود کنن من اینقد محدودم که اگه میریم بازار روم نمیشه یه چیزیو قیمت کنم  اصلا بلد نیستم حتی میرم بیرون چه جوری حرف بزنم از خودم حالم بهم میخوره واقعا