2777
2789
سلاااام مرسی😍 چطوری بلا🤨

خوبم😁😁😁چ خبر؟؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فعلا که ۶ ماهه ازدواج کردیم ، شاید درستشه خودشم بچه اس فقط ۲۲ سالشه اما ... خیلی بد اخلاق و ...

سنت کمه الان جدا شو راحت ترم هست

زندگی با مردی ک دست ب زن داره تصورشم سخته😐

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
ن اما اصرار داره واسه بچه داشتن ... میگه خوبه با خودمون بزرگ میشه 

نه بچه دار نشوووووو طلاق بگیررر

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
سلامتی خیلییی وقته ندیدمت خاله شدنتم مبارکا😍😍😍😍😍

آره کم میومدم😁😁😁

😍😍😍😘فدات

این دوستان تازه عضو شده چه اصراری دارند به تاپیک زدن.... کلا سای چت پر شده از این تاپیک های دروغین . ...

خب از ۴ نفر که عاقل تر بزرگترن مشورت میخورم تنهام تو شهر و از خانوادم دور ... شاید از نظر شما چرت و دورغه

زندکی بعد طلاقم تصورش سخته با این فرهنگ مردم

اینجوری هر روز تحقیر شدن کوچیک شدن سخت تر از زندگی 

نمیگم اون خوبه ولی بعد طلاق مردم خوردت میکنن که از زندگی بدتر سیر شی

آره میدونم واقعا از لحاظ فرهنگ صفریم🤦🏻‍♀️ ولی چیکار میشه کرد دیگه 

اینجوری هر روز تحقیر شدن کوچیک شدن سخت تر از زندگی 

اینم هست عقده ایی و حسوده ی عمو داره ۲۸ ساله و مجرد میریم خونشون میایم خونه کلی کتک میزنه که چرا باامو شاهرخ حرف زدی ... یا چرا راجب آرایش کردن و مارک لوازم آرایش با عمم حرف زدی .... اینا پیش خودشون چی فکر میکنن ، افکارش مسخرس اصلا

اینم هست عقده ایی و حسوده ی عمو داره ۲۸ ساله و مجرد میریم خونشون میایم خونه کلی کتک میزنه که چرا باا ...

دلیل ازدواجت چی بود؟😶شناخت داشتی؟