2777
2789
عنوان

به نظرتون برم قهر ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 45 پست
کاش بچه من الان نه سالش بود جدا میشدم

عزیزدلم امضات که دلمو کباب کرد😭😭😭😭😞😞😞

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡
حالا میخوام نظر بقیه رو بدونم نشده دو دل باشی ؟ ندونی چی کار کنی !!! 

از ی مشاور تلفنی هم میتونی کمک بگیری گلم

خدا ب دلت ارامش بده

ببین مامانم همیشه میگ یا قهر نکن و نیا خونه بابات 

یا برای ی بار قهر کن و جداشو

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل خیلی از خانم ها اینکه نمیدونن کجا باید صبوری کنن و کجا باید قید همه چیو بزنن 

عزیزم الکلی بودن چیز کمی نیست و موضوعی مثل مشکل مالی یا چیزای دیگه که بگی بمونم به مرور درست میشه طرف تو عالم مستی حتی به بچه خودش تجاوز کرده بعد تو بعد یه بچه تازه داری فک میکنی قهر کنی یا نه؟؟

بخوره الان تو مرحله آسیب به منو بچه هامه بعد بچه دومم اینجوری شده 

خدا کمکت کنه اگه شرایط بزرگ کردن بچه هاتو ب تنهایی داری بهتره جدا شی ازش.چون تا خرخره میخوره هیچی نمیفهمه ک خدایی نکرده بلایی سرتون میاد

از ی مشاور تلفنی هم میتونی کمک بگیری گلم خدا ب دلت ارامش بده ببین مامانم همیشه میگ یا قهر نکن و نی ...

ببین من ۱۳ ساله ازدواج کردم تا حالا ۹۸ درصد صبوری کردم ‌‌موندم ولی پر رو تر شده فکر میکنه نمیتونم برم و مجبورم بمونم باهاش 

خدایا شکرت 🫀
تو این سن برای پدره که 

دختر میگن میتونه انتخاب کنه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

ببین من ۱۳ ساله ازدواج کردم تا حالا ۹۸ درصد صبوری کردم ‌‌موندم ولی پر رو تر شده فکر میکنه نمیتونم بر ...

ببین برو ولی درظاهر خودت رو سرسخت نشون بده و کوتاه نیا

ی جورایی با دست پس بزن با پا پیش بکش ک ی وقت کار ب جاهای باریک نکشع ولی اخلاقای گندش رو هم ترک کنه

درست حسابی قهر کن خلاصه خخ

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

مشکل خیلی از خانم ها اینکه نمیدونن کجا باید صبوری کنن و کجا باید قید همه چیو بزنن  عزیزم الکلی ...

ببین قبلا میخورد فقط شنگول می‌شد میخوابید خوب؟ الان تو مرحله زوال عقلیه میخوره کلا قاطیه 

خدایا شکرت 🫀
عزیزدلم امضات که دلمو کباب کرد😭😭😭😭😞😞😞

دعام کن...ممنونت میشم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

خدا کمکت کنه اگه شرایط بزرگ کردن بچه هاتو ب تنهایی داری بهتره جدا شی ازش.چون تا خرخره میخوره هیچی نم ...

میتونم یه زندگی معمولی داشته باشم ولی نه خیلی عالی 

خدایا شکرت 🫀
ببین برو ولی درظاهر خودت رو سرسخت نشون بده و کوتاه نیا ی جورایی با دست پس بزن با پا پیش بکش ک ی وقت ...

قصدم طلاق نیست ولی میخوام حسابی بترسه چون هم من هم بچه هارو دوست داره ولی خب این کوفتی آتیش زده به زندگیمون 

خدایا شکرت 🫀