2777
2789

بنده با ۲۸سال سن و متاهل و شاغل... هنوز با عروسک حیوونکی ۵سالگیم که مادر بزرگ خدابیامرزم از کربلا برام اورده میخوابم و شوهرم هم حتما باید همراه من تو خواب عروسکو هم تو آغوش بگیره 🤭😝😂😂 تازه عروسکه رو از شوهرمم بیشتر دوست دارم ، شما چه عادت یا رفتار بچه گونه و مسخره ای دارین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بامزه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

ی اخلاق مسخره و بچگونه دارم اونم اینه ک هرچی می‌خوام باید سریع برام حاضر بشه بعدش خودم خیلی خجالت میکشم ها ولی دست خودم نیست مثلاً ی بار گوشی برام خرید بابام ۲۰ روز بیشتر نداشتمش افتاد زمین بوردش سوخت اینقدر گریه کردم بعد از سه روز داداشم رفت گوشی قسطی خرید یک میلیون و پانصد هم برای سود بهش داد بعدش اینقدر خجالت کشیدم ک بچه بازی در آوردم لج کردم😂😂😂🤕🤕🤕😑😑😑😬😬😬 

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
باید هر کاری رو قرینش هم انجام بدم مثلا دو تا انگشت چپ دست راستمو شکوندم با انگشتای چپ همون دستم بشک ...

😕😂 یعنی اگه نکنی حس میکنی یه چی سر جاش نیست و اعصابت بهم میریزه؟؟ یه نوع وسواس فکری؟😂