2777
2789
عنوان

بیاین عادتای مسخره یا بچه گونتونو بگید 😊😂😌

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرم دستشویی بعد اگه مورچه ببینم دورش اب میریزم ببینم چیکار میکنه  البته بعدش نجاتش میدم ☻😁

منم اینجوریم، البته ی دور دمپایی و سرامیک کامل آب پاشی می کنم، از بچگی این عادت داشتم

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 
منم اینجوریم، البته ی دور دمپایی و سرامیک کامل آب پاشی می کنم، از بچگی این عادت داشتم

😂😂😂 داداشم میگه تو میرفتی دستشویی دیوارا رو میشستی میومدی بیرون 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
همونا هست که به نی نی میدن 😁 خوشمزست خب

می دونم، فقط چرا له می کنید، له‌ می کنید چرا قاطی می کنید ، خب سالم و جداگانه  بخورید 

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 
می دونم، فقط چرا له می کنید، له‌ می کنید چرا قاطی می کنید ، خب سالم و جداگانه  بخورید

اونجوری هم میخورم   کلا به همه خوراکی ها نظر دارم 😁

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
خداروشکر تنها نیستم 😌😌😌

با اینکه اگه بخوام برم دستشویی، باید هم دمپایی، هم سرامیک خشک باشن و گرنه نمیرم، ولی خودم برم، خیس می کنم، کلا خودآزاری مزمن دارم

مال منم گربس.‌‌.... خیلی بهش وابسته ام.... در حدی که یع شب نباشه یا گم شه گریم میگیره

آییی منم اینجوریم 

خداروشکر یکی مثل خودم پیدا کردم ، فکر کردم فقط خودم اینجوریم😂

نمی دونی خانوادم چیکار کردن من اینو بندازم دور ، ولی من سمج تر از اینا بودم دیگه دست از سرم برداشتن😂

😂😂😂 داداشم میگه تو میرفتی دستشویی دیوارا رو میشستی میومدی بیرون 

اره منم گاهی اوقات میدیدم یکی قبل من خیس کرده سرامیک، با فشار به سرامیک دیوار یا در دستشویی میفتم 😅😅