2777
2789
عنوان

چیکار کنم

893 بازدید | 15 پست

۱۸ سالمه ازمشهدم وشوهرم ۲۲ سالشه اهوازیه، الان دور از خانواده هامون تهران ساکن هستیم...دلم برا خانوادم تنگ شده و باشوهرم بحث و دعوا زیاد داریم برگردم پیش خانوادم بنطرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد کجا اهواز کجا😐 

چرا عروس شهر خودتون نشدی!!!

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
مشهد کجا اهواز کجا😐  چرا عروس شهر خودتون نشدی!!!

نمیدونم چی شد یهویی،مسافربود توحرم دیدیم همو گوشیشو جا گذاشته بود و چمدون داشت فهمیدم مسافره گوشیو دادم بهش .... دیگه خوشمون اومد از هم و گفت من از امام رضا طلبیدم همسر و دیگه گفت همون هدیه امام رضایی و .... 

نه بمون سر جات هنوز بچه این عادیه کارتون دعوا شده 

اره اما...خب خیلی تعصبیه و متفاوتیم از نظر فرهنگی و عرب و عجم ی فرقایی دارن بلاخره وعادیه اختلاف نظر ودعوا اولش 

اره اما...خب خیلی تعصبیه و متفاوتیم از نظر فرهنگی و عرب و عجم ی فرقایی دارن بلاخره وعادیه اختلاف نظر ...

منم  عربم اهوازم. ولی کاری به عرب وعجم نداره   خواهرم سن تو بود هرروز دعوا  وقهر میکنه باشوهر تا بچه دار شدن عاقل شدن الان

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
نمیدونم چی شد یهویی،مسافربود توحرم دیدیم همو گوشیشو جا گذاشته بود و چمدون داشت فهمیدم مسافره گوشیو د ...

به این راحتی😐🤕

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
یکم عجیبه اما اره خانوادش نیومدن راها بخاطرکرونا بسته بود خودش به بابام زنگ زد حرف زد و شب بعدم با گ ...

😶🤦🏻‍♀️

نمیدونم چی شد یهویی،مسافربود توحرم دیدیم همو گوشیشو جا گذاشته بود و چمدون داشت فهمیدم مسافره گوشیو د ...

از بین‌این‌همه مرد توی ایران مردی رو انتخاب کردین که خوزستانیه و افکار شون از داخل جوری تربیت میشه که زن‌رو وسیله ببینن‌ اینو ادم بی تجربه ای نمی زنه به واسطه شغلم و آدمایی که به خاطر مشکلاتشون می بینم میگم‌انتخاب خوبی نکردین

.پایان