۱۸ سالمه ازمشهدم وشوهرم ۲۲ سالشه اهوازیه، الان دور از خانواده هامون تهران ساکن هستیم...دلم برا خانوادم تنگ شده و باشوهرم بحث و دعوا زیاد داریم برگردم پیش خانوادم بنطرتون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
نمیدونم چی شد یهویی،مسافربود توحرم دیدیم همو گوشیشو جا گذاشته بود و چمدون داشت فهمیدم مسافره گوشیو دادم بهش .... دیگه خوشمون اومد از هم و گفت من از امام رضا طلبیدم همسر و دیگه گفت همون هدیه امام رضایی و ....
نمیدونم چی شد یهویی،مسافربود توحرم دیدیم همو گوشیشو جا گذاشته بود و چمدون داشت فهمیدم مسافره گوشیو د ...
به این راحتی😐🤕
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
یکم عجیبه اما اره خانوادش نیومدن راها بخاطرکرونا بسته بود خودش به بابام زنگ زد حرف زد و شب بعدم با گ ...
😶🤦🏻♀️
نمیدونم چی شد یهویی،مسافربود توحرم دیدیم همو گوشیشو جا گذاشته بود و چمدون داشت فهمیدم مسافره گوشیو د ...
از بیناینهمه مرد توی ایران مردی رو انتخاب کردین که خوزستانیه و افکار شون از داخل جوری تربیت میشه که زنرو وسیله ببینن اینو ادم بی تجربه ای نمی زنه به واسطه شغلم و آدمایی که به خاطر مشکلاتشون می بینم میگمانتخاب خوبی نکردین