2777
2789

پسرم ۱ماهشه.نفخ داره و تو خواب خیلی زور میزنه یکمم زردی داره.خواستم شیر خشک کمکی شبا یه وعده بهش بدم.ببلاک خوبه یا نان۱ یا شیر SMA pro??? 

دلم به پسرم خوشه...

عزیزم شیرخشک رو تو آب جوشیده سرد شده (دمای۴۰ درجه) ریختی تو خود شیشه هم نزن کف میکنه بچت بیشتر اذیت میشه تو شیشه با ته قاشق هم بزن بعد در شیشه رو ببند....

شیرخشک ضدنفخ نمیدونم هست یا نه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

ببخشید من اینجا نظرم رو نوشتم تاپیک ختنه تون تعطیل شد.نگران نباش چیزی نیست.فقط پماد رو شما باید اونجا هم بزنی.دکتر به من گفت کل سرش رو باید پماد بزنی.چون موقع ختنه پوست رو میکشه عقب اونجا ها همه کشیده میشه حالت زخم پیدا میکنه.پماد بزنی دیگه عفونت نمیکنه

در رابطه با تاپیک ختنه که قفل کردی یه چیز خواستم بگم ..

عکس رو ندیدم... ولی بعد ختنه بچه رو باید بشوری تو تشت اب و صابون و اگر حلقه گذاشته هی بچرخونی که گوشت نبنده روش.‌

دوستان گفتن یه چیزای زرد... اونا رو با لیف بشور.. وگرنه میچسبه به زخم بعد خوب شدن گوشت اضافه میشه اونا..

شاید گریه کنه ولی عیب نداره.. بشور قشنگ تو اب صابون بزار حلقه رو کرم بزن بچرخون که بچه هی بزرگ میشه تنگ نشه گیر کنه..پسر منم اینجور شد بعد دو هفته دیگه بچه بزرگتر شده بود حلقه در نیومد و بردم دکتر شکوند کلی خون اومد..

بعد دم نوش اویشن و پونه کوهی و.. درست کن بریز تو تشت ولرم که شد بچه رو بزار توش.. هم عفونتش رفع میشه هم زخم زودتر خوب میشه..

سلام ببخشید من اینجا نظرم رو نوشتم تاپیک ختنه تون تعطیل شد.نگران نباش چیزی نیست.فقط پماد رو شما بای ...

بخدا پوماد خالی میکردم روش. ولی تا حالا هیچ نشستمش.

دلم به پسرم خوشه...
به روش سنتی بود. گفت روز ۵ببرش حموم نباید آب بزنی 

همه به من میگفتن ببر تو اب و صابون.. من میگفتم دکتر گفته آب نزن..

بچه کوچیک هر روز بزرگتر میشه چیزش هم رشد میکنه تنگ میشه حلقه..بعد ۱۴ روز گفت اگر نیوفتاد بیارش..

بعد یه هفته بردم گفت زوده صبر کن دو تا دکتر دیگه بردم گفتن ببر پیش خودش.. بعد دوهفته بردم شکوند کلی خون اومد و گریه کرد و..

بعد سه چهار روز ببر تو تشت آب و صابون هی بچرخون خودش میوفته..دم نوش هم برای عفونتشه..

من اون زردی ها رو نشستم گوشت اضافه شد.. ولی چند تا از زردی هایی که موقع لیف زدن اتفاقی لیف هورد و کنده شد اونا گوشت اضافه نشدن.. ولی اونایی که موندن گوشت اضافه شدن و بیچاره مالش زشت شد..😜

همه به من میگفتن ببر تو اب و صابون.. من میگفتم دکتر گفته آب نزن.. بچه کوچیک هر روز بزرگتر میشه چیزش ...

چیز زردا منظورت روی خود نوک آلت؟؟؟عکس میخوای ببینی؟؟

دلم به پسرم خوشه...
منمسنتی ختنه کردم پسرمروولی جراحمتخصص بود.یادم نیست گفت کی ببر حموم.شما بردی پسرت رونشون بدی؟

اره گفت هیچی نیس و باند دورش درآورد. و حمومش دادم الان بهتره ولی دورتا دورش متورم و سفید شده .گفت عادیه داره پوست میاره

دلم به پسرم خوشه...