2777
2789

سلام عزیزان خوبین؟
بچه ها شما ظربارو برچه اساسی یادگرفتین و رو ارشه تقسیم بندیش کردین
من فاصله ی زمانیو نمیتونم درست برم راه حلی چیزی دارین؟
با مترونوم هواسم پرت تق تقش میشه،با پاهم مچش درد میگیره،شماها چجوری اومد دستتون
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول بگو ایرانی کار میکنی یا بین الملل ؟ چند وقته شروع کردی ؟ 

سلام عزیزم خوبی؟تازه دو جلسه ی نت خوانی رفتم موقعه ی خوندن و ارشه که رو. سیم قرارمیگیره نمیتونم تقسیم بندیش کنم

مگه فرقی داره ضرباشون؟؟؟تازه اول راهم

بهم گفتن با مترونوم تمیرین کنم ولی تق تقش رو مخم میره

یه راهنمایی میکنین

سلام عزیزم خوبی؟تازه دو جلسه ی نت خوانی رفتم موقعه ی خوندن و ارشه که رو. سیم قرارمیگیره نمیتونم تقسی ...

ای بابا تازه اول راهی اونم یه راه بلند بالا . آره باهم فرق دارن ایرانی نت ربع پرده داره و دستگاهاش مختلفه ولی شما اگه اصولی یاد بگیری در آینده فرقی نداره همه چیو میتونی راحت بزنی 

من پیشنهادم به شما اینه تمپو رو حفظ کن مث تیک تیک ثانیه که دیگه تقریبا همه میتونیم هماهنگ با ساعت بش ...

تلاشمو میکنم🤒

میشه سوالی تو این راه برام پیش اومد اینجا این پستتونو ریپلای کنم ببینین بهم بگین

تلاشمو میکنم🤒 میشه سوالی تو این راه برام پیش اومد اینجا این پستتونو ریپلای کنم ببینین بهم بگین

اره عزیزم اگه میخوای درخواست دوستی بده باهم راحت در ارتباط باشیم . من تا جایی که بتونم کمک میکنم

فقط و فقط تمرین همه چی به مرور زمان درست میشه . ویولن ساز سختیه و زمان بر فقط نباید نا امید و خسته ب ...

من ادم سرسختیم امروز ۵ساعت تمرین نت خوانی میکردم😄
ایشالا یه روز همینجا خبربدم که میتونم بنوازم