2777
2789

سلام دوستان 

میشه ینفر بهم فرق نماز هدیه و نماز زیارتو بگه ؟

و اینکه هر کدوم چجوری خونده میشه؟

ممنونتون میشم

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3246416/خانوما-چله-آیت-الله-حق-شناس-واقعا-جواب-میده-واسه- ...

ممنون عزیز دلم 

دستت درد نکنه

دوتا نمازو مثل نماز صبح دورکعت میخونی فقط نیت هاشون باهم فرق میکنه

وای مرسی که گفتی .

خدا خیرت بده 

دست گلت درد نکنه

وای مرسی که گفتی . خدا خیرت بده  دست گلت درد نکنه

قربونت عزیزم

اگه امکانش بود واسه منم دعا کن تو چلت🙏

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
میشه بگین حاجتتون چی بود و چقد مراقبه داشتین؟

۶سال پیش بود گرفتم  حاجتم خیلی مهم و سرنوشت ساز بود همون وسطای چله کم کم حاجتم داشت براورده میشد.تااونجایی ک درتوانم بود مراقبه داشتم مخصوصا خوندن نماز صب و غیبت نکردن و ناخواسته گناهی میکردم با کلی گریه توبه میکردم از ته دل و ب هیچکسم نگفتم چله برداشتم ب غیر از مادرم و توی چله امام حسین رو ب قنداق خونین علی اصغرش قسم میدادم بهترین رو بهم نشون بده

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....