2777
2789

مربیم یه خانم ِ از جلسه اول شروع کرد از خودش تعریف کردن که من توی کارم خیلی ذوق دارم خیلی خوبم خیلی فلانم منم فکرکردم راست میگه و تودلم گفتم چه مربی خوبی 

ولی هرچی میگذره اخلاق ِ گندشو نشون میده

یه جور رفتار میکنه انگار داره رایگان آموزش میده و حوصله نداره

مثلا هرچی میخواد یاد بده از قبل به آدم آمادگی نمیده همه نکته های ریز ِ شو نمیگه

مثلا سره پارک دوبل نگفت که هرچی پامو از روی کلاچ بیارم بالاتر سرعت میگیره منم دوبل رفتم ولی یکم آخرش کلاچم اومد بالا خیلی کم سرعت گرفت خیلی کم یهو داد زد چرا اینجوری میری من بعد ِ ۲۰ سال اینجوری نمیرم چه جوری جرات کردی اینجوری بری

(منم هی خجالت میکشم هیچی نمیگم ساکتم )بعد گفت کلاچ نیار بالا بعد گفتم خب یعنی هرچی کلاچ بیاد بالا سرعت میگیره گفت آره 

)نمیکنه اینو از اول به آدم بگه )

یه دوبل ِ دیگه میخواستم برم یکم فاصلم مناسب نبود یعنی تازه دوبل یادم داده بود دنده عقب که گرفتم و دور فرمان یکم فاصلم زیاد شد یاو گفت کجا میری منم ترمز کردم بعدش یه پوزخند زد (منم هیچی نگفتم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی استاد داشتیم هیچ توضیح نمیداد .ی بار بهش گفتم استاد شما ک خودتون استادین فک میکنید ماهم استادیم.اخرش همه مون با ارفاق قبول شدیم.خودم ده شده بودم.مربی شماهم فک میکنه شما پایه یک دارین😑🤦‍♀️

خوب خودت باید بدونی پاک بیاد بالا ماشین سرعت میگیره

قبلش رانندگی کردی ک یهویی ک دوبل یاد نمیدن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

من جلسه هفتم خودمو خالی کردم روش گفتم تو اعتماد ب نفسمو گرفتی ن تورو ب عنوان مربی میخواستم ن این موسسه رو چن وقت پیشم با مدیر اینجا حرف زدن عوضتون کنخ ولی باز ب حرفشون اعتماد کردمو ادامه دادم اگ پس فروا قرارخ راننده نشم امثال مربیای مث شماس ک استرس نیدینو اعتماد ب نفسمو میکیرین اولا ذوق واشتم ولی ذوقمو کور کردی اون اولا خوب بودی فک کردم تا اخر همینی نمیدونستن اخلاقت عوض بشه برخوردت بد بشه

خلاصه گفتمو خواستم ملشینو پاک کنم پیاده شم ک شروع کرد عذرخواهی

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

خیلی بهم برمیخوره

به خدا اعصاب برام نگذاشته امروز جلسه هفتمه 

فردا جلسه هشتم 

از یه طرف میگم جلسات باقی مونده رو هم تحملش کنم تموم بشه بره از دستش خلاص شم از یه طرفم میگم آخه پول دادم که علاوه بر آموزش قشنگ صحبت کنن

آخه یکبارم گفت اهل همین شهری گفتم آره گفت آره اینجایی ها خنگن و اصلا باهم متحد نیستن مردم ِ ش 

بازم هیچی بهش نگفتم 

امروزم که نیم ساعت اول آموزش منو ول کرده بود رفته بود دکمه بخره بعدم که اوم باز گفت رنگش عوض کنم باز رفت دوباره بعد یه ربع اومد منم همینطوری پشته فرمون نشسته بودم بعدم رفتیم در خونه خیاط آخره کلاسم رفتیم قیمه گرفت