2777
2789
عنوان

به نظرتون با مربی رانندگی با این اوصاف چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 50 پست

مثلا تا حالا چندبار دوفرمانه زدم خوب بود 

اما یه بار توی شیب ِ زیاد بود خیلی سخت بود بهم گفت دست رو دست کن سریع یالا زود باش مثل پیرزنا اه

بهم برخود اما چیزیش نگفتم

یک سوال کسی که باید بره رانندگی یاد بگیره حتما باید ماشین داشته باشه؟ 

نه عزیزم ربطی نداره حتی تو کلاس های آیین نامه که بودیم یه دختری بود مجرد بود باباشم ماشین نداشت که تمرین کنه اما اومده بود گواهینامه بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به آموزشگاه بگو درساعاتی که باید دراختیار باشه و۱ ثانیه اش رو هدر نده میره چیزی میخره واز ساعت آموزش من کم میکنه .حتما تذکر بده.من خودم از مربیم پرسیدم گفت ۱۰ دقیقه استراحت هست.

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
خب چجوری؟ یعنی برای امتحانات تو شهری خودشون ماشین میدن؟ 

امتحاناتش که با سرهنگ هستش همه میرن یکجا سرهنگ صدا میزنه سوار میشن امتحان شهری میدن حالا یا قبول یا رد میشن

امتحاناتش که با سرهنگ هستش همه میرن یکجا سرهنگ صدا میزنه سوار میشن امتحان شهری میدن حالا یا قبول یا ...

برام دعا کن شهری رو قبول شم.

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
اصلا حق همچین کاری نداره با مدیریت صحبت کنین مخصوصا انجام دادن کارهای شخصی حین اموزش به مدیریت بگ ...

خودش که خیلی هندونه زیرِ بغل خودش میگذاره 

اصلا نمیشه جلوش تجربه کرد خب من اومدم که یاد بگیرم 

درست میگی عزیزم خوش به حالت من توی قضیه حق گرفتن خجالت میکشم

عه شمام مثل منی چرا فکرکردی کلاه رفته؟ چیزی شد آخرش؟

بخداا میدیدم دخترا همه زبون دار مربی رو قورت میدادن تازه یکیشونم میگفت خانم فلانی چایی میخوام همه همه با ذوق یاد گرفتن حالا من هی داد میزد این زنیکه من بیشتر اب میشدم حلسه سوم بغضم گرفتع بود ولی بقیه دخترا با کلی ارایشو اینا با مربی شوخی میکردن کسافت به من گفت مقنعه سرت کن 

از دستش که راحت نمیشی اگه شهری رو بیافتی افسر برات برحسب مشکلی که داشتی میزنه ۱ یا دوجلسه تمرین با م ...

یعنی حتی اگه رد بشم نمیتونم بعدش با یه مربی دیگه آزاد بگیرم 

اجباریه که حتما با همون مربی باز بگیرم اگه رد بشم؟

یعنی حتی اگه رد بشم نمیتونم بعدش با یه مربی دیگه آزاد بگیرم  اجباریه که حتما با همون مربی باز ...

نمیدونم به خدا ولی میدونم که بالا کاردکس فامیلی مربی تون رو نوشتند شاید اگه عوض کنی اسم مربی جدید قید بشه